3 tipuri de gadget-uri în care merită să investești în 2024

Autor: Revista Caminul

Întâlnirea cu tehnologia devine o constantă a activităților tale cotidiene, atât pe plan profesional, cât și în modul în care îți petreci timpul liber. Vrei să fii la zi cu ultimele modele de gadget-uri apărute în 2024? Află unde le găsești și cum poți să le achiziționezi în condiții avantajoase, prin carduri de cumpărături în rate.

Smartphone-uri și alte gadget-uri pliabile

Tehnologia smartphone-urilor pliabile a avansat semnificativ, iar în 2024 aceste dispozitive devin tot mai atractive. Investiția într-un smartphone pliabil poate fi valoroasă datorită portabilității și ușurinței în utilizare. Ecranele mai mari și mai flexibile le transformă în device-uri ideale pentru lucru online și video streaming. Îți dorești un astfel de gadget performant? Folosește CardAvantaj și cumpără de la Altex în rate fără dobândă* cele mai bune modele de telefoane mobile pliabile și tablete cu un grad înalt de flexibilitate în utilizare.

În ceea ce privește modelele disponibile pe piață, cele mai populare branduri sunt Samsung, Motorola și Huawei. Samsung Galaxy Z Fold 2 este considerat unul dintre cele mai performante modele, cu un preț pe măsură. Motorola Razr 5G este apreciat pentru designul său nostalgic, care aduce aminte de telefoanele clasice cu clapetă, dar și pentru performanțele solide. Huawei Mate Xs este un alt model remarcabil, cu un design impresionant. Microsoft Surface Duo combină caracteristicile unui smartphone cu cele ale unei tablete, având două ecrane care se pot plia unul spre celălalt. Este orientat mai mult spre productivitate, oferind posibilități de multitasking avansate.

Asistenți personali inteligenți – gadgeturi pentru 2024

Datorită progreselor în utilizarea inteligenței artificiale, asistenții personali devin tot mai capabili să gestioneze sarcini complexe, să învețe din interacțiuni și să ofere suport personalizat. Investind în un astfel de gadget, poți beneficia de ajutor în organizarea vieții personale și profesionale, de la setarea întâlnirilor până la sugestii personalizate pentru gestionarea timpului și a sănătății.

În 2024, asistenții personali de top disponibili pe piață sunt Alexa, Google Assistant și Siri. Aceștia au funcții specifice precum controlul dispozitivelor inteligente, efectuarea de cumpărături online, gestionarea agendei și multe altele. De exemplu, Alexa de la Amazon poate fi utilizată pentru a controla dispozitivele inteligente din casă, pentru a efectua cumpărături pe Amazon și pentru a răspunde la întrebări. Google Assistant poate ajuta la gestionarea agendei, a e-mailurilor și a sarcinilor zilnice, în timp ce Siri de la Apple oferă suport pentru e-mailuri, rețele de socializare și poate chiar monitoriza starea de sănătate a utilizatorului.

Drone și dispozitive de realitate augmentată

Dronele au evoluat semnificativ în ultimii ani, de la simple jucării la dispozitive sofisticate. Modelele noi vin cu camere îmbunătățite și stabilizare avansată a imaginii, pentru filmări aeriene spectaculoase, explorare și alte activități profesionale sau recreative. În paralel, progresele tehnologice din domeniul realității augmentate (AR) au dus la apariția unor dispozitive precum ochelarii inteligenți, care schimbă modul în care interacționezi cu lumea înconjurătoare.

Cu ajutorul dronelor, poți capta imagini spectaculoase din locații inaccesibile, iar prin ochelarii AR ai ocazia să redai aceste imagini într-un context îmbogățit cu informații istorice sau culturale, pentru o experiență educativă și captivantă. Merită să investești în implementarea acestei soluții, pentru a integra fluxurile de date de la dronă cu aplicația de AR.

Prin cardul tău de cumpărături preferat, beneficiezi de achiziții în rate cu dobândă zero* la sute de gadget-uri de la Altex, Media Galaxy, AvStore, F64, eMAG, Flanco, evoMAG, PC Garage, Samsung și alți retaileri din rețeaua de parteneri CardAvantaj.

*Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

Articole relevante