Ghid de cumparare: Produse de curatenie online

Autor: Revista Caminul

Curatarea locuintei poate fi uneori un adevarat calvar, iar acest lucru este cauzat, in principal, de alegerea nepotrivita a produselor de curatenie. De aceea, pentru ca o curatenie sa decurga fara probleme si sa fie eficienta, trebuie sa alegi produse calitative si potrivite. Iata de ce este bine sa folosesti produse profesionale, dar si de unde le poti cumpara astfel incat sa existe un raport excelent de calitate-pret.

Unde gasesti produse de curatenie de calitate

Mediul online este considerat a fi cele mai potrivit pentru a face cumparaturi, in general. De aceea, recomandarea se aplica si in ceea ce priveste produsele de curatenie.

Pamatuf de praf disponibil la cleanexpert,ro
  • Datorita faptului ca magazinele online nu sunt limitate in ceea ce priveste spatiul de stocare, poti gasi o varietate mult mai mare de produse de curatenie online comparativ cu magazinele fizice.
  • Mai mult, intotdeauna un magazin online ce comercializeaza numai produse dedicate curateniei va avea produse profesionale la preturi accesibile in comparatie cu un magazin fizic ce vinde in mod categoric o gama mult mai restransa de produse.
  • In cazul in care optezi pentru cumparaturile online, produsele sunt mult mai usor organizate in functie de categorie sau dimensiune. Spre exemplu, materiale de curatenie de la Cleanexpert sunt extrem de bine organizate pe categorii: zona pe care vrei sa o cureti, precum bucatarie, baie, geamuri, materialele pe care trebuie sa le cureti, precum geam, parchet, lemn masiv, tesaturi si multe altele.

Importanta alegerii produsului potrivit

Produsul potrivit pentru locul potrivit poate sa fie combinatia minune atunci cand vine vorba de curatenie. Alegerile corecte in materie de produse de curatenie te pot ajuta sa economisesti timp si bani atunci cand vine vorba de curatenia casei, a biroului, a masinii sau chiar a gradinii.

  • Produsele special destinate indepartarii prafului de pe obiecte nu numai ca te ajuta sa elimini usor praful, dar lotiunea potrivita in combinatie cu laveta ideala contribuie la mentinerea obiectelor neprafuite pentru mai mult timp.
  • Produsele special destinate pentru curatarea parchetului, fie el laminat, masiv sau stratificat, pe langa faptul ca ajuta la o curatare facila, acestea contribuie la mentinerea luciului, proprietatilor parchetului, previn alunecarea si ii ofera un plus de protectie impotriva zgarieturilor sau loviturilor.
Produse de curatenie de calitate gasite online la cleanexpert.ro
  • Detergentii si produsele de curatenie a tapiteriilor pot usura considerabil munca atunci cand vine vorba de curatarea unei canapele, spre exemplu. Majoritatea necesita o simpla pulverizare pe suprafata afectata si lasata substanta sa actioneze. Apoi, dupa ce solutia este indepartata cu ajutorul periilor speciale, materialul este ca nou cu depunere minima de efort.
  • Detergentii special creati pentru curatarea geamurilor sau a oglinzilor ajuta la curatarea fara urme a acestora, de cele mai multe ori fara a necesita revenirea asupra zonei.

Dupa cum observi, este extrem de important ca pentru fiecare zona in parte sa se foloseasca un produs profesional si special destinat. Astfel, prin alegerea produsului de curatenie potrivit, ai parte de o multime de beneficii: curatarea mult mai usoara a suprafetelor, obiectelor sau materialelor, mentinerea acestora curate pentru o perioada mai indelungata, reducerea timpului alocat curateniei, lasand produsele sa depuna efortul in locul tau dar si economisirea de bani daca optezi pentru produse profesionale cumparate online.

Articole relevante