Porphyras: Art is closer than you think

Autor: Revista Caminul

Porphyras: Art is closer than you think

Cand, in octombrie 2011, punea bazele primului boutique online cu obiecte din portelan pictat manual Porphyras, Alina Ana Alecu nu-si putea imagina unde o va duce drumul antreprenoriatului. Desigur, isi dorea ca obiectele Porphyras sa ajunga in cat mai multe case din cat mai multe orase, dar nu-si putea prevedea exact forta si dorinta de a impartasi dragostea de frumos pe toate continentele.

Caci la Porphyras despre asta este vorba: despre educarea gusturilor, despre inspiratia pe care ne-o ofera o ceasca de cafea in culori vesele, despre bucuria simpla din a manca dintr-o farfurie frumoasa, despre bucuria de a te inconjura zi de zi de lucruri de calitate.

Astazi , la patru ani si jumatate distanta, dupa expunerea de noi colectii la targuri internationale sau evenimente bine alese nationale, dupa colaborari cu clienti la fel de dragi, oameni obisnuiti, mari corporatii sau galerii de arta, dupa mii de obiecte pictate cu migala si suflet, dupa ce portelanuri Porphyras au fost achizitionate cu sume deloc neglijabile in cadrul unor licitatii sau au intrat in posesia unor personalitati de prim rang..

Putem afirma pe buna dreptate ca Porphyras este sinonim cu cadoul ideal deoarece nu exista provocare lansata de catre clientii nostri pe care sa nu o acceptam, venindu-le in intampinare cu idei si realizare intr-un timp extrem de scurt astfel incat acestia sa poata ramane memorabili prin daruri personalizate de calitate.

Asadar, „Art is closer than you think”

Articole relevante