5 idei grozave pentru distracția în familie în această vară

Autor: Revista Caminul

Pe măsură ce vremea începe să se încălzească, fiecare familie anticipează timpul petrecut împreună bucurându-se de activitățile de vară. Nu sunteți sigur cum să vă distrați familia în această vară? Iată cinci idei minunate pentru a vă reuni familia în această perioadă distractivă a anului.

Faceți o baie

Înotul este activitatea de vară prin excelență – nu este nimic mai bun decât să te răcorești într-o piscină răcoritoare. Acea baie revitalizantă este și mai bună atunci când piscina este a ta, așa că ia în considerare adăugarea unei piscine în curtea ta pentru a crea propria ta bucățică de paradis. Consultați-vă cu o companie de instalare a piscinei de lângă dvs. și proiectați un spațiu de divertisment captivant de care se va bucura întreaga familie. Asigurați-vă că puneți siguranța pe primul loc și încorporați caracteristici precum o împrejmuire totală a piscinei sau un sistem de împrejmuire în designul piscinei dvs. Includeți un tobogan de apă sau o trambulină pentru a le oferi distracție copiilor și o cadă cu hidromasaj sau o grotă ascunsă în piscină pentru adulți. O firmă de încredere de finanțare a piscinei vă poate pune pe drumul cel bun pentru a crea refugiul de vis din curtea din spate!

Faceți un picnic

Nici o vară nu este completă fără cel puțin un picnic în parcul local. Găsiți un loc ideal cu iarbă luxuriantă și o priveliște frumoasă și asigurați-vă că există multă umbră naturală în apropiere, în cazul în care soarele devine prea intens. Împachetați mâncărurile preferate ale familiei dumneavoastră pentru picnic într-o geantă izolată și nu uitați să luați cu dumneavoastră farfurii și ustensile. Fiți creativi cu rețetele și renunțați la sandvișurile înmuiate pentru salate de vară care prezintă produse proaspete de sezon. Asigurați-vă că folosiți o pătură de picnic rezistentă, dar confortabilă, și aduceți câteva perne pentru a spori confortul familiei dvs. Distracția nu trebuie să se termine atunci când mâncarea s-a terminat – aduceți câteva jocuri sau echipamente sportive pentru a oferi divertisment în aer liber, cum ar fi săgeți de gazon sau un frisbee.

Fiți creativi

Vara este o perioadă excelentă pentru a lăsa imaginația și creativitatea copilului dvs. să zburde. Încurajați exprimarea de sine permițându-le copiilor dvs. să realizeze câteva proiecte de artă și artizanat în aer liber. Un proiect clasic care necesită puține materiale este pictarea propriilor pietre. Alternativ, copiii dvs. ar putea înfrumuseța ghivecele de flori sau ghivecele și să planteze niște răsaduri pentru a vă personaliza peisajul. Copiii dvs. se vor distra decorând ghivecele, iar entuziasmul va continua pe măsură ce plantele vor începe să crească. Opțiunile sunt cu adevărat infinite, iar cea mai bună parte a acestor proiecte de vară distractive este că mizeria este lăsată în aer liber!

Faceți o drumeție

Puneți-vă familia să își încheie cizmele de drumeție și să se îndrepte spre un traseu local pentru a se bucura de exerciții în aer liber. Puteți alege un traseu familiar sau unul complet nou pentru a experimenta unele dintre surprizele naturii. Alegeți un traseu care vă va răsplăti pe dvs. și familia dvs. cu o priveliște pitorească după ce ați terminat drumeția și nu uitați să aduceți cu dvs. un prânz de picnic pentru a vă realimenta pentru călătoria de întoarcere. Drumețiile sunt o modalitate excelentă de a experimenta natura împreună, în familie. Nu se știe niciodată ce puteți învăța unul despre celălalt și despre mediu atunci când vă luați o după-amiază pentru a explora lumea mai largă din jurul vostru.

Mergeți în vacanță

Ce modalitate mai bună de a crea amintiri de vară decât să luați întreaga familie într-o vacanță memorabilă? Împachetați mașina și duceți familia într-o excursie cu mașina sau urcați-vă la bordul unui avion și tăiați una dintre acele destinații pe care le aveți pe listă. Alegeți o destinație care are de toate, inclusiv activități distractive pentru copii și experiențe culturale de care se poate bucura toată lumea. Vacanțele sunt un moment special pentru a vă uni cu familia, așa că profitați de ocazia de a vă răsfăța și de a vă răsfăța. Indiferent de tipul de călătorie pe care o faceți, veți crea amintiri de familie care vor dura o viață întreagă.

Vara este una dintre cele mai bune perioade ale anului pentru a crea amintiri de familie. Încercați fiecare dintre aceste idei minunate pentru modalități distractive de a vă bucura de soarele verii și de a vă reuni în familie.

Articol publicat initial pe cherryish.ro

Articole relevante