Activitati ale copiilor pentru care parintii instaleaza microfoane spion

Autor: Revista Caminul

Copiii, in special cei care au ajuns la varsta adolescentei, pot genera curiozitati majore din partea parintilor. Din pacate insa, adolescenta este si o perioada in care tinerii nu sunt deloc dispusi sa comunice, iar parintii nu vor primi niciodata raspunsurile pe care le asteapta, motiv pentru care cauta microfoane spion pe care sa le puna in casa.  Sunt mai multe intrebari la care parintii ingrjorati cauta raspuns.

Copilul are un iubit/o iubita?

Relatiile amoroase ale adolescentilor sunt un subiect tare controversat pentru parinti, mai ales cand au loc devreme. Fiecare parinte vede in felul sau relatiile copilului si atitudinile in legatura cu acestea sunt variate, dar cert este ca toti parintii vor ca adolsecentii sa nu sufere. Prin urmare, cu ajutorul unui microfon spion, pot asculta conversatiile pe care adolsectentul le are la telefon. Astfel, isi va da seama ce se intampla de fapt.

Copilul are un anturaj periculos?

Riscul ca adolescentii sa aiba un anturaj periculos este foarte mare si e datoria parintilor sa ii opreasa la timp, dar pentru asta, parintii trebuie sa isi dea seama ca se intampla ceva si nu pot face asta daca nu comunica eficient cu adolescentul. Tendinta este aceea de a ascunde parintilor aceste relatii nepotrivite, iar copiii vor evita sa spuna parintilor adevarul, iar aici intra in scena microfoanele spion, care vor ajuta la clarificarea situatiei.

Copilul are un comportament nepotrivit?

In momentul in care parintii suspecteaza ca adolescentul ar putea sa aiba un comportament nepotrivit, acestia pot instala microfoane spion pentru ca din convorbirile pe care le asculta isi vor da seama spre exemplu, daca adolescentul s-a apucat de fumat, daca a inceput sa consume alcool, daca petrece timp in companii nepotrivie, daca nu isi face temele sau daca lipseste de la scoala. Odata aflate aceste informatii, parintii pot lua masuri pentru a remedia la timp toate problemele.

Acestea sunt cele mai comune intrebari pe care si le pun parintii cu privire la comportamentul pe care il au copiii lor si cu ajutorul microfoanelor spion pot ajunge la concluzii importante si pot sa remedieze problemele uneori chiar atunci cand apar.

Articole relevante