Afla cum poti amenaja terasa astfel incat clientii sa se bucure de ea in orice moment al anului!

Autor: Revista Caminul

Primavara deja si-a intrat in drepturi, iar vremea capricioasa nu intarzie sa isi faca aparitia. Astfel ca zilele frumoase si calduroase sunt alternate cu zilele reci si ploioase, ceea ce ii poate face pe proprietarii de restaurante si cafenele sa fie indecisi daca sa amenajeze sau nu terasele, desi clientii sunt nerabdatori sa se bucure de sorele de primavara pe o terasa. 

De aceea, unii antreprenori au decis deja ce pot face pentru a amenaja terasele inca din primele zile de primavara, ceea ce va face ca restaurantele sau cafenelele lor sa fie si mai atractive in ochii clientilor. Solutia cea mai potrivita, gasita de acestia, este reprezentata de pergole retractabile.  

Cum pot asigura pergolele atmosfera potrivita pentru amenajarea teraselor? 

Doua dintre caracteristicile importante pe care le au pergolele retractabile sunt faptul ca protejeaza impotriva actiunii conditiilor meteo nefavorabile si ca pot fi deschise in momentul in care vremea este una potrivita pentru petrecerea timpului in aer liber. 

In plus, cu ajutorul pergolelor, terasele pot fi amenajate astfel incat sa se poata folosi si cand temperaturile sunt mai mici. 

Un avantaj important al pergolelor retractabile este ca se potrivesc in mai multe situatii si pentru diferite tipuri de spatii, de la terasele restaurantelor, cafenelelor si hotelurilor, pana la piscine exterioare, zone SPA sau chiar spatii destinate nuntilor. 

Cum pot fi folosite terasele si iarna? 

Antreprenorii care doresc sa puna la dispozitia clientilor lor terasa in orice moment al anului, chiar si pe timpul iernii, pot alege sa o inchida cu ajutorul unor sistem moderne de tamplarie PVC, care sa permita totusi o vizibilitate mai mare si patrunderea luminii naturale mai usor. 

Geamurile mari si inalte, completate de pergole retractabile, vor putea crea un spatiu care sa fie cat mai aproape de exterior, dar care sa poata fi incalzit astfel incat sa se obtina o temperatura potrivita pentru a sta la masa fara teama de frig sau intemperii. 

In concluzie, antreprenorii care sunt deschisi la solutii inovative si noi se pot diferentia de competitorii lor, ceea ce contribuie la cresterea notorietatii si afacerii. 

Articole relevante