Avantajele utilizarii tablei magnetice intr-un birou

Autor: Revista Caminul

Tabla magnetica face parte din lista produselor care nu trebuie sa lipseasca dintr-un birou individual si dintr-o sala de curs. Tabla magnetica este un element foarte popular in ziua de azi, care se regaseste indeosebi in salile de clasa si in birouri, reprezentand modalitatea eficienta de a promova informatia pentru mai multe persoane in acelasi timp.

O tabla magnetica ieftina poate schimba modul in care oamenii interactioneaza unii cu altii si poate imbunatati comunicarea intre colegi, angajati si manageri. Intrucat tablele magnetice sunt interactive, ele se vor dovedi de un real ajutor, in comparatie cu alte forme de comunicare.

Motive pentru a cumpara o tabla magnetica pentru birou

In primul rand, tabla magnetica va atrage angajatii ca un magnet. De multe ori, informatiile transmise prin e-mail nici nu sunt bagate in seama sau sunt citite fugitiv. Asadar, exista riscul ca intregul continut sa nu fie citit de toata lumea, iar angajatii sa piarda lucruri importante. Daca tabla magnetica este folosita intr-un birou si sunt notate punctele principale, atunci nimeni nu va ramane pe dinafara si nu va pierde explicatii si informatii esentiale.

Tabla magnetica va starni interesul si va avea efecte pozitive asupra eficientei si performantei angajatilor la locul de munca. Mesajele sunt transmise cu usurinta, angajatii pot primi diferite sarcini afisate in birou, care ii ajuta si ii obliga, in acelasi timp, sa verifice termenele importante de zi cu zi.

Totodata, tabla magnetica este interactiva, se pot posta evenimente care au loc si dupa orele de dupa program si astfel se incurajeaza angajatii sa interactioneze intre ei in timpul diferitelor evenimente, cum ar fi traininguri, cursuri de pregatire, conferinte, team-building-uri, iar lista poate continua.

Functionalitatea unei table magnetice in birou

In organizarea spatiului unui birou se va tine cont si de functionalitatea tablei magnetice. Acest element este util si foarte versatil, deoarece poate fi utilizat pentru o varietate de functii diferite in cadrul unui birou. Tabla magnetica are o dubla functionalitate, putand fi folosita atat ca panou de prindere, cat si ca tabla de scris clasica.

Tabla magnetica este recomandata deoarece este foarte rezistenta si se curata foarte usor. O tabla de prezentare instalata in mod corect va fi usor de intretinut. Tabla se murdareste, se umple de mesaje, insa se sterge la fel de usor, fara a lasa urme.

Pe piata sunt disponibile diferite modele de table magnetice, de diverse dimensiuni, de la cele mai mari, la cele de mici, de la cele care sunt prinse in suport, pana la cele care sunt prinse in perete. Tablele magnetice ieftine din oferta magazinului online Absolut Office beneficiaza de garantie de pana la 7 ani, reprezentand o investitie cu adevarat avantajoasa.

Tabla magnetica vine insotita, de cele mai multe ori, de accesoriile potrivite, precum sistemele de prindere, markerele lavabile, folii de protectie, bureti si solutii de curatare si altele. Important este ca tabla magnetica ajuta oamenii sa isi organizeze munca, poate fi amplasata oriunde, pentru a arata angajatilor si colegilor ce isi doresc oamenii sa exprime, facilitand atat comunicarea, cat si interactiunea si productivitatea.

Articole relevante