Băuturi alcoolice și cafea pentru acasă, din categoria premium, la cele mai mici prețuri

Autor: Revista Caminul

Acasă este locul unde trebuie să ne simțim cel mai bine, acasă revenim mereu după orice zi încărcată sau după orice călătorie plină de aventuri. Acasă ne relaxăm, ne destindem, avem spațiul nostru personal, conceput așa cum ne place. În ultimul an, pandemia ne-a determinat pe toți să petrecem mai mult timp în propria locuință, de voie, de nevoie. Multe persoane lucrează chiar de acasă, ceea ce poate fi considerat un avantaj pentru cei care preferă să se bucure de intimitate și de un spațiu 100% așa cum își doresc.

Modificarea obiceiurilor din ultima perioadă vizează puternic și comportamentul de shopping. Tot mai mult căutăm să simplificăm lucrurile și să alegem variante care nu mai presupun deplasarea noastră în magazine fizice. Partea cea mai bună este că online nu doar că găsim orice, oricând, oricum dorim, dar totul și mai ieftin decât în magazinele clasice, offline. Un bun exemplu este segmentul de băuturi alcoolice și cafea, mai ales produsele de pe segmentul premium, unde oricum în magazinele din rețelele de comerț modern există disponibilitate limitată pentru gamele de înaltă calitate.

Când dorim să cumpărăm băuturi alcoolice și cafea pentru acasă, ne putem răsfăța cu alegeri premium, exclusiviste, la prețuri pe care probabil le plăteam offline pentru alegerei inferioare calitativ. Cu un mic efort financiar suplimentar, putem avea parte de băuturi extrem de rafinate și cafea demnă de cafenele italiene autentice, produse de la branduri de top. Savoarea lor merită din plin!

Pe segmentul de băuturi alcoolice online și cafea pentru acasă, magazinul online gourmetGIFT.ro promite prețuri minime. O simplă căutare a unor produse precum whiskey, șampanie, vodcă sau gin va afișa prețuri foarte mici la produsele premium, în comparație cu prețurile acelorași produse în magazine offline și chiar în alte magazine online. Și asta pentru că acest e-shop este furnizor de top și pentru segmentul corporate (mai ales pe zona de cosuri cadou gourmet). În plus, pentru orice evenimente private sau de business, se pot oferi băuturi alcoolice în cantități mari. Indiferent de cantitatea dorită (de la sticlă de vin sau whiskey, la un pachet de băuturi pentru party), livrarea se realizează repede și sigur, prin curier rapid, oriunde în România.

În ceea ce privește cafeaua, se pot comanda online sortimente premium de cafea boabe, cafea măcinată și capsule de cafea pentru espressor, de asemenea la prețuri foarte prietenoase. Vorbim doar despre mărci apreciate la nivel internațional, așa cum sunt brandurile de origine italiană Trucillo și Excelsior, disponibile mai nou pe piața locală. Cafeaua Trucillo și cafeaua Excelsior oferă gust și arome intense, cu sortimente pentru cei foarte pretențioși în materie de cafea.

Ambele mărci sunt disponibile pe gourmetGIFT.ro, în diverse variante. Pentru acasă, o alegere populară în acest magazin online este Trucillo Il Mio Caffe Intenso – amestec prețios de cafea Arabica (70%) și Robusta (30%) – Pachet PROMO – 2 Kg, o cafea bogată și complexă, cu note de ciocolată, caramel și alune de pădure, oferind plăcerea unui espress cremor, cu gust intens și plin, după cum se menționează pe website.

Articole relevante