Ce avantaje îți aduc serviciile funerare?

Autor: Revista Caminul

Ce avantaje îți aduc serviciile funerare?

Când sosește moartea cuiva, trebuie să lași rapid sentimentele deoparte pentru a face față înmormântării. La urma urmei, ai doar 3 zile pentru a le organiza. Dar pe lângă timp, există și alte constrângeri care fac organizarea unei înmormântări și mai dificile pentru rude. Din fericire, poți conta servicii funerare în sectorul 5 pentru a aranja totul. Concentrează-te pe beneficiile serviciilor funerare din sectorul 5.

Ajutor la pregătirile pentru ceremonia funerară

Serviciile funerare din sectorul 5 pot pregăti ceremonia civilă sau religioasă cu tot ceea ce implică acest lucru:

–                 toaleta decedatului

–                 așezarea în sicriu

–                 închiderea sicriului

–                 transport

–                 furnizarea de transportatori

–                 pregătirea locației ceremoniei

–                 scrierea și trimiterea necrologilor și anunțurilor

–                 furnizarea unei cărți de oaspeți pentru exprimarea condoleanțelor rudelor decedatului.

Evident, ei vor furniza toate articolele funerare esențiale pentru eveniment : sicriu, caroserie, urnă (pentru incinerare), monumente funerare.

O gamă largă de accesorii funerare pentru decedat și pentru ceremonie

Serviciile funerare nu mai oferă modele unice și standard de articole funerare. Familiile pot alege între diferite forme, materiale și finisaje de sicrie și urne cinerare, între flori naturale sau artificiale. Și nu trebuie să meargă la atelierul furnizorului de servicii pentru a se hotărî. Într-adevăr, poți vedea de acasă cataloage pentru a permite selectarea articolelor funerare. Aceasta oferă posibilitatea de a personaliza accesoriile care vor însoți defunctul pe ultimul său drum.

O organizare a repatrierii corpului de la și către străinătate

În caz de deces în străinătate, este necesar să se cunoască diferitele proceduri și documente necesare pentru repatriere. Cu toate acestea, familiile au cunoștințe și timp limitat pentru a face acest lucru. De aici și necesitatea de a utiliza serviciile unităților funerare. Au o vastă experiență în repatriere și transport de cadavre. De asemenea, colaborează cu consulatele și furnizorii de servicii din străinătate pentru a facilita și a accelera procesul. Bazându-te pe acești profesioniști îți permite să fi scutit de diferitele manevre administrative, chiar și în ce privește procedura de deces acasă.

Regularizarea documentelor pentru înmormântări

Atunci când o persoană moare este obligatorie întocmirea unui certificat de deces și solicitarea autorizațiilor necesare pentru îngropare. Această autorizație provine de la primăria în care a avut loc decesul. În afară de autorizație, este necesar să se organizeze împreună cu cimitirul sau crematoriul. Pentru a obține acordurile necesare pentru incinerare, trebuie să prezenți diverse documente justificative. Firmele care oferă servicii funerare în sectorul 5 sunt capabile să se ocupe de tot ceea ce este procedural pentru a ușura familia cât mai mult posibil.

Intervenția acestor profesioniști este esențială pentru o desfășurare ireproșabilă a ceremoniei de rămas bun. Casele funerare joacă rolul de coordonator care supraveghează totul și se asigură că totul se face în conformitate cu dorințele decedatului. În absența unui contract de înmormântare sau a unui document manifest care să exprime ultimele dorințe ale celui decedat, rămâne la latitudinea familiei să aleagă tipul de înmormântare și cursul general al înmormântării.

Articole relevante