Cum alegi parfumul pentru o femeie specială?

Autor: Revista Caminul

Oferă-i unei femei parfumul care i se potrivește și o să îți deschidă ușa sufletului ei! Unul dintre cadourile cu care bărbații încearcă să le impresioneze pe femei este parfumul. Numai că, de multe ori se întâmplă ca alegerea lor să nu fie cea mai potrivită. Iar acest lucru se întâmplă din cauza faptului că alegerea parfumului pentru femei nu este una dintre cele mai simple operațiuni. Atunci când vrei să-ți ușurezi această sarcină, caută parfumuri pentru femei de la parfumation.ro!

Parfumul potrivit pentru femeia specială din viața ta!

Este bineștiut faptul că bărbaților le place să meargă la sigur, de aceea, poți afla mai multe despre parfumul favorit, adresând întrebări sau observând (aceasta este situația cea mai favorabilă). În cazul în care acest lucru nu este posibil, atunci trebuie să te ghidezi după alte repere. Printre cele mai importante se numără ocazia cu care dăruiești acest cadou, personalitatea, anotimpul și stilul de viață. Desigur, dacă vrei să încerci o abordare aparte, atunci poți să încerci și cu acele parfumuri folosite de vedete, dat fiind faptul că acestea utilizează parfumuri originale.

Există șase grupe majore de esențe care determină tipul parfumurilor: orientale, lemnoase, florale, de citrice, fructate și aromatice. În funcție de personalitatea și stilul de viață al persoanei speciale poți opta pentru un parfum care folosește esențe dintr-o anumită categorie. Parfumurile florale se bazează pe ingrediente și extracte din flori (trandafiri, margarete, frezii etc), cele orientale pe esențe ușor picante, condimentate, precum vanilie și scorțișoară, iar cele lemnoase pe esențe din lemn de santal sau cedru.

Parfumurile aromatice vin cu esențe pe bază de lavandă, rozmarin, salvie sau busuioc (ierburi aromatice, în general), în timp ce parfumurile de citrice se bazează pe aromele de portocale, lămâi sau mandarine. Pentru parfumurile fructate, esențele sunt extrase din coacăze negre, piersici, mere și alte fructe, ceea ce îți oferă o multitudine de opțiuni dintre care să alegi parfumul perfect pentru femeia căreia vrei să îi dăruiești acest cadou,

Poți solicita ajutorul unui specialist în parfumuri pentru a merge la sigur (atunci când optezi pentru achiziționarea dintr-un magazin terestru). Atunci când cumperi online, amintește-ți: cele mai îndrăgite parfumuri sunt cele pe baza de citrice, următoarele fiind cele florale. Un parfum original, în ediție limitată, potrivit pentru un anumit anotimp sau pentru o ocazie specială, va face întotdeauna diferența. Alege un parfum de brand, iar dacă îți dorești parfumuri de calitate, încearcă parfumuri pentru femei de la parfumation.ro!Citiți știri mai interesante https://perfumes.ro/2020/04/08/ce-parfumuri-folosesc-vedetele/

Articole relevante