Ce ti-ai luat de Black Friday?

Autor: Revista Caminul

Cred ca ar trebui sa locuiesti in varf de munte sau pe o plaja pustie, mai bine zis sa nu interactionezi cu nimeni cel putin 2 saptamani inainte si dupa Black Friday, pentru ca sa nu primesti cel putin o data pe zi intrebarea: Ce iti iei/ ti-ai luat de Black Friday? Cel putin o data pe zi, garantat. Fie ca esti intrebat de prieteni, colegi de birou, sau rude. Ceea ce este in cele din urma un lucru bun, pentru ca asa poti afli si tu ce isi mai cumpara prietenii si, in acelasi timp, afli si idei si oferte despre produsele disponibile pe piata. 

Ce iti vei lua de Black Friday? Daca tocmai ti-ai scapat a nu stiu cata oara telefonul pe gresie si ecranul lui pana la urma s-a spart, raspunsul este simplu. Intri rapid pe Quickmobile.ro si tragi cu ochiul peste ofertele de pe site. E chiar simplu de tot. Esti doar la un click distanta de cele mai bune oferte de Black Friday in materie de telefoane si accesorii. Apoi, desigur, si tu si telefonul tau nou meritati tot ce e mai bun.  Prin urmare iti iei si o husa ca sa poti sa eviti pe viitor situatii neplacute in care nu esti la curent cu ce posteaza prietenii sau cu ce mai e nou in ariile de interes personale. 

La sectiunea Black Friday 2021 la Quickmobile– zona dedicata evenimentului din 12 noiembrie vei gasi suficient de multe promotii, incat sigur iti va lua ceva timp sa te hotarasti. Ofertele chiar sunt printre cele mai atractive, asa ca grabeste-te! 

O metoda buna de a rezolva o dilema, atunci cand nu stii ce telefon sa iti iei, mai ales cand ai de ales intre doua modele, este sa ti le iei pe amandoua. Iar dupa ce le folosesti pe amandoua, si vezi care ti se potriveste mai bine, pe celalalt il faci cadou, mai ales ca urmeaza Craciunul. Iar cand vei veni cu noi trucuri si sfaturi despre telefon, persoana careia i l-ai daruit nu va mai tine cont ca l-ai testat tu cateva zile inainte. Asa ca ce mai astepti, ia cea mai buna decizie pentru tine si pentru o persoana draga tie. Iar daca chiar nu poti sa te hotarasti, vei fi cel mai interesant membru al grupului, cu doua telefoane.

Pana una alta nu uita ca in Romania majoritatea magazinelor online si a retailerilor vor tine anul acesta evenimentul de Black Friday pe data de 12 noiembrie. Fii astfel pe faza pentru mai multe noutati si nu uita ca cei de la Quickmobile.ro au și un program de afiliere foarte interesant in care avantajele sunt atat de partea afiliatului cat si de partea celor care sunt interesati sa plaseze o comanda. Afla mai multe detalii chiar pe pagina dedicata subiectului referitor la afiliere.

Articole relevante