Ce trebuie să ştii despre petrecerea concediului în extrasezon la Mamaia. Ce avantaje ai? Ce te va nemulţumi?

Autor: Revista Caminul

Ce trebuie să ştii despre petrecerea concediului în extrasezon la Mamaia. Ce avantaje ai? Ce te va nemulţumi?

Luna mai şi luna septembrie petrecută la mare reprezintă o opţiune din ce în ce mai des întâlnită pentru petrecerea concediilor de către familiile cu copii şi nu numai. Persoanele care caută să îşi găsească liniştea apelează de regulă la această variantă, de a solicita o ofertă last Minute Mamaia pentru extrasezon. Septembrie şi măi, la mare, sunt luni care oferă experienţe plăcute şi relaxante pentru cei care nu agreează aglomeraţia sau căldură excesivă, care nu preferă să se calce în picioare pe nisipul fierbinte sau să stea la cozi interminabile la restaurant sau la autoservire.

Plajele din Mamaia şi în general de pe litoral sunt mai curate, mai frumoase şi oferă o experienţă plăcută şi liniştitoare turiştilor în extrasezon.

Cazarea în extrasezon la Mamaia

Ofertele de cazare last minute Mamaia se adresează inclusiv celor care doresc să îşi petreacă un week-end, câteva zile, sau chiar întreg concediul în această staţiune. Cazarea în extrasezon este mult mai lejeră decât în plin sezon, cu alte cuvinte, chiar dacă apartamentul său camera de închiriat nu este dinainte rezervată, cu siguranţă vor exista câteva locuri în fiecare unitate de cazare, libere.

În plus, fiind mult mai puţine camere închiriate, cazarea va fi una mult mai liniştită, mai plăcută, turiştii pot să îşi aleagă o cameră cu vedere la mare, iar curăţenia va fi la cele mai înalte standarde, asigurată de personal.

Apa şi nisipul în extrasezon la Mamaia

Fiind un flux mult mai mic de turişti în extrasezon, staţiunea Mamaia va fi foarte curată în lunile mai şi septembrie. Atât apa, cât şi nisipul sunt mai curate, apa mării are o temperatură plăcută, fiind suficient de caldă în septembrie pentru a face o baie fără probleme. De asemenea, nisipul este curat, turiştii fiind puţini, iar plajele sunt destul de bine întreţinute. În schimb, în extrasezon, apa aduce numeroase meduze la mal.

Mâncarea în extrasezon la Mamaia

Turiştii care vin la mare cu familia în extrasezon vor să mănânce bine şi au toate şansele. Într-adevăr, unele baruri şi restaurante sau autoserviri sunt închise în extrasezon din cauza lipsei clienţilor, dar majoritatea rămân deschise, servirea este la cele mai înalte standarde, oamenii sunt amabili cu turiştii şi mâncarea este foarte bună.

În plus, în extrasezon nu se sta la acele cozi interminabile pentru a prinde o ciorbă bună sau o bere rece. În extrasezon se poate mânca pește, fructe de mare, dar şi mâncare tradiţională de calitate.

Şezlonguri şi oportunităţi de distracţie în extrasezon la Mamaia

Nu în ultimul rând, în extrasezon sunt disponibile şi şezlonguri, dar şi o mare parte din plajă este liberă pentru turiştii care adoră să stea pe pleduri, aşa cum se proceda înainte. În plus, preţurile şezlongurilor este foarte mic, mult mai mic decât în sezon. Oportunităţi de distracţie încă există în extrasezon, delfinariul şi planetariul are program şi în extrasezon, se poate face o plimbare cu telegondola şi se poate vizita inclusiv Satul de Vacanţă. Sunt şi unele cluburi deschise în extrasezon pentru tinerii dornici de distracţie.

Articole relevante