Cele mai bune microfoane spion

Autor: Revista Caminul

Găsiți microfonul spion perfect pentru nevoile dvs. cu ghidul nostru minunat pentru cel mai bun disponibil chiar acum.

Prezentăm 5 dintre ceea ce credem că sunt cele mai bune microfoane spion de pe piață acum, astfel încât să puteți lua o decizie în cunoștință de cauză.

Microfoanele spion nu mai sunt doar pentru acei detectivi secreți pe care îi vedem pe filme direct de pe Hollywood Hills. Sunt pentru persoana de zi cu zi care are nevoie de un dispozitiv secret pentru a captura bucăți lungi de sunet clar. De fapt, ele vin utile din multe motive pentru oameni din toate categoriile sociale. Acest lucru le-a făcut să crească semnificativ în popularitate.

Fie că sunteți un stagiar care se luptă să urmeze briefingul săptămânal al companiei, un student căruia îi place să joace Tetris mai degrabă decât să-l asculte pe profesorul dvs. sau doar pe cineva care încearcă să ajungă în fundul unui mister nerezolvat, un microfon de spionaj ar putea fi pentru dvs. Utilizările lor depășesc ceea ce putem veni cu noi înșine, deoarece oamenii aleg să se echipeze cu ei din tot felul de motive ciudate și minunate.

Microfon spion – stilou

Din exterior vedeți un stilou negru normal, dar dedesubt există un înregistrator de voce foarte tare. Acest lucru îl face perfect să-ți păcălești șeful să creadă că de fapt iei notițe și iei în considerare ceea ce se spune. Este, de asemenea, un mic prieten de studiu la îndemână pentru studenții care participă la prelegeri complicate.

Înregistrează la un standard de ridicare cu o calitate audio de 192 Kbps și include tehnologie de reducere a zgomotului, astfel încât doar focalizarea înregistrărilor dvs. este capturată. Utilizarea acestui stilou / microfon spion este foarte ușoară, deoarece există un buton pentru a începe înregistrarea și altul pentru a salva sunetul.

Ceea ce îl face să fie și mai ușor de utilizat și mai asemănător cu Bond  este că are o funcție de activare vocală. Așa este – spuneți una din cele patru comenzi și o operați fără mâini. S-ar putea să arăți cam nebun vorbind cu un stilou, dar în adâncul sufletului vei ști că ești în secret foarte cool!  După cum veți vedea, majoritatea celorlalte dispozitive de înregistrare mici oferă între 4-8 GB de memorie, în timp ce acest reportofon oferă un colosal de 16 GB care echivalează cu aproximativ 180 de ore de înregistrări. 

Acesta este un semestru complet pentru unii studenți și probabil un an întreg pentru studenții care se luptă să susțină prelegeri de la ora 9:00. De asemenea, are o baterie reîncărcabilă și funcționează ca un-MP3 player, astfel încât să puteți transcrie orice înregistrări sau doar să ascultați audio fără efort.

Microfon spion – USB flash drive 

Este destul de similar cu primul recorder secret pe care ți l-am arătat, deoarece se triplează atât ca dispozitiv USB, cât și ca breloc. Le puteți ridica într-un design negru și argintiu, care va fi remarcat doar pentru estetica lor rece, mai degrabă decât pentru caracteristica lor de înregistrare.

Pentru a menține funcția de înregistrare interioară bine menținută, aceasta a fost proiectată astfel încât lumina USB intermitentă să rămână inactivă în timp ce înregistrează. Aceasta înseamnă că nu va atrage atenția profesorului, șefului echipei sau a intervievatorului. Butoanele de operare au fost reduse la un simplu buton de înregistrare și oprire pentru a fi ușor de utilizat și ca o altă modalitate de a nu oferi secretul – în comparație cu o serie de butoane care pot oferi jocul!

Pixul poate fi cu siguranță mult mai inovator, dar USB oferă un nivel de confort care nu poate fi depășit. 

Articole relevante

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!