Cum alegi cea mai bună companie de construcții industriale?

Autor: Revista Caminul

Construcții de hale în pandemie? De ce nu! Pregătește-te pentru perioada care va urma după criza sanitară încă de pe acum!

Ai nevoie de niște noi hale de producție și depozitare a diferitelor tipuri de mărfuri, hale metalice cu spațiu pentru birouri, hale agrozootehnice pentru crescătorii de animale sau stocarea în condiții de siguranță a produselor cerealiere? Poți comanda astfel de lucrări de cea mai bună calitate la firma Staif Construct cu sediul în Otopeni, în strada Maramureș nr.35, tel. +40755853681.

Este un partener de nădejde, pe care te poți baza cu adevărat chiar și în această perioadă dificilă pe care o parcurgem cu toții.

Firma de construcții Staif Construct îndeplinește toate cerințele pe care trebuie să le ai în calitate de beneficiar, dacă dorești să angajezi un astfel de agent economic pentru a-ți  ridica o hală industrială sau chiar mai multe.

Care sunt acestea? Iată-le în continuare și ține seama cu strictețe de acestea la încheierea contractului cu o companie de lucrări de construcții. (O să vezi, în acest sens, că Staif Construct face parte dintre partenerii care nu-ți vor face suprize neplăcute).

Criterii de evaluare a unei firme de construcții serioase

Existența la îndemâna celor interesați a datelor importante despre compania respectivă

Dacă vrei să știi din start cu cine ai de-a face caută din timp informații relevante despre firma în cauză. Analizează-i experiența, sănătatea financiară, notorietatea și istoricul de business, verifică autorizația de funcționare, dar și dacă aceasta respectă standardele legale în domeniul securității muncii și practicile de protecție a mediului actuale.

Vrei să știi dacă o firmă de construcții este serioasă cu adevărat? Dintre punctele de mai sus a verifica de cât timp este pe piață aceasta are o însemnătate foarte mare. Constructorii cu o reputație proastă rămân în industria construcțiilor pentru o perioadă scurtă de timp, doar cât dau unul sau câteva “tunuri”, după care dispar în ceață, spre deosebire de aceia care lucrează bine, legal și își respectă ferm angajamentele luate în fața beneficiarilor.

Personalul ce va executa lucrarea

O echipă de constructori bine pregătiți profesional va face o lucrare de calitate, fără vicii de construcție. Nu ignora niciodată acest aspect.

Ce spun foștii clienți despre lucrările executate de firma în cauză

Ia legătura în prealabil semnării contractului cu clienții mai vechi și cere informații despre halele pe care le-au comandat și le-au recepționat. Află dacă aceștia au fost mulțumiți de parteneriatele făcute cu firma respectivă.

Prețul  construcției industriale solicitate

Solicită un deviz al lucrărilor preliminar și caută separat prețurile materialelor, costul manoperei, prețul mediu plătit unei asemenea firme de construcții pentru o astfel de lucrare. Nu uita niciodată nici de costurile indirecte.

Dacă prețul cerut de firmă este mult sub sau peste cel mediu de piață, pune întrebări suplimentare.

Totuși, nu uita: cel mai mic buget nu este întotdeauna cel mai avantajos pe termen mediu și lung. Asigură-te că vei obține cea mai bună calitate a construcției industriale comandate de banii pe care îi aloci în acest sens..

Nu te limita la aceste puncte de mai sus. Profită de ocazie pentru a întreba reprezentanții firmei despre orice lucru care te neliniștește. Doar așa o să îți poți face o imagine de ansamblu foarte clară despre calitatea construcției viitoare.

Este esențial să te asiguri prin clauze contractuale ferme că respectiva firmă de construcții este punctuală în ceea ce privește respectarea fiecărui termen parțial și a termenului final de predare a lucrării și că oferă asistență de calitate pe tot parcursul colaborării.

Vrei să vezi ce ofertă are Staif Construct pentru tine? Reprezentanții companiei îți stau la dispoziție cu toate informațiile care te interesează.

Articole relevante