Cum sa alegi cea mai buna cabina dus sticla pentru caminul personal?

Autor: Revista Caminul

Cum sa alegi cea mai buna cabina dus sticla pentru caminul personal?

Cei care doresc sa-si renoveze si remodeleze baia sa aleaga o cabina de dus sticla, cu ajutorul careia sa se poata bucura de momente personale cat mai placute, intr-un timp redus. Este vorba despre o varianta eficienta si moderna, datorita careia baile vor arata intotdeauna mai frumos, iar spatiul va putea fi folosit la maximum.

Intr-un secol al vitezei, cand toata lumea este mereu pe fuga, putini sunt cei care mai reusesc sa isi faca timp pentru a se bucura de o baie fierbinte in cada. De aceea, mult mai practic este ca persoanele care Alegerea modelului preferat poate fi, insa dificila, intrucat Xglas pune la dispozitia cumparatorilor o gama larga de variante de calitate, lucrate la standarde inalte.

Spatiul disponibil pentru cabina dus sticla

Pentru inceput, persoanele aflate in cautarea unei cabine de dus trebuie sa stie exact care este spatiul pe care il au la dispozitie pentru montarea acesteia. De exemplu, utilizatorii pot folosi un metru si isi pot nota fie pe telefon, fie pe o foaie de hartie atat latimea, cat si lungimea si inaltimea. In acest fel, atunci cand incepe sesiunea de shopping, lucrurile vor fi mai usoare din start.

Grosimea peretilor cabinei

Un al doilea element foarte important pentru achizitionarea unei cabine de dus de calitate este referitor la grosimea peretilor acesteia. Cumparatorii trebuie sa se indrepte catre modelele care au peretii suficient de grosi, astfel incat sa aiba parte de siguranta sporita in baie.

Este deja dovedit faptul ca cele mai grave accidente au loc acasa, intrucat oamenii aluneca imediat ce ies din dus. Nimeni nu-si doreste ca la un moment dat peretii cabinei sa se fisureze sau chiar sa sparga, pentru ca sunt prea subtiri. Specialistii sustin ca grosimea ideala pentru cabinele din sticla este cea de 5 mm. Exista, insa si modele care au peretii chiar si mai grosi de atat.

Cabina simpla sau prevazuta cu cadita

Pentru persoanele care au putin spatiu la dispozitie, cabinele de dus simple sunt cele mai practice, insa atunci cand baia este mai mare, se pot alege cu usurinta modele mai interesante, prevazute cu cada si cu mai multe jeturi de apa. Mai mult, exista chiar si cabine de dus in care exista muzica, pentru ca experienta din baie sa fie una cat mai placuta. Chiar daca preturile sunt direct proportionale cu numarul de functii, investia merita, intrucat acasa toata lumea merita sa se simt cat mai confortabil.

Culoare si design

Nu in ultimul rand, cumparatorii isi pot alege cabinele si in functie de design, dar si de culoare. Daca modelele simple, din sticla transparenta, clasica sunt cele mai la indemana, exista si modele deosebite, fie ca sunt negre, rosii sau verzi, care sunt perfecte pentru baile moderne, in care fiecare obiect este ales cu mult bun gust.

Luand in calcul toate elementele de mai sus, oricui ii va fi extrem de usor sa ia o decizie mai repede in privinta cabinei de dus!

Articole relevante