Cum transformi bicicleta favorita in bicicleta electrica performanta?

Autor: Revista Caminul

Pentru multi bicicleta este mijlocul de deplasare perfect. Nu stai in trafic, o poti lua cu tine oriunde, este foarte simplu sa o intretii, nu ai nevoie de benzina si e foarte usor sa inveti sa o folosesti. Desi e din mai multe puncte de vedere un vehicul pe doua roti care nu prea are niciun neajuns, bicicleta moderna clasica are o mare problema: efortul depus pe ea e destul de mare mai ales pe distante mai mari, obosesti, transpiri, iar cand oboseala e prea mare nu prea poti sa mai controlezi bine bicicleta.

Ce poti face? In loc sa pedalezi si sa obosesti poti face o schimbare simpla, dar de efect. Montezi o roata electrica si ai din start viteza mai mare de deplasare si cele mai bune conditii de transport, fara pic de transpiratie. Rotile electrice au diverse dimensiuni, gasesti unele potrivite pentru bicicleta ta favorita, se adapteaza rapid la orice sisteme de franare si la dimensiunile bicicletelor de top.

In doua minute ai instalat roata electrica, roata e usoara, viteza atinsa depaseste 25 km/h, peste 40 de kilometri ii parcurgi de la o singura incarcare. Pedalatul e mai simplu, bateriile se reincarca in timp ce mergi cu bicicleta, poti incarca si telefoanele in timpul mersului cu ajutorul unui cablu usb normal.

Cu rotile electrice vezi distanta parcursa si numarul de kilometri, viteza de deplasare, toate cu ajutorul aplicatiei conectate la roata, se conecteaza prin Bluetooth. Rotile electrice sunt fabricate tinand cont de cele mai inalte standarde de calitate, sunt foarte rezistente, se pot schimba la nevoie fara a avea nevoie de service, distantele parcurse sunt foarte mari de fiecare data.

Bicicleta favorita devine dintr-odata un vehicul foarte elegant, are si design deosebit, este simplu de luat oriunde, roata montata nu afecteaza deloc functionalitatea obisnuita a bicicletelor.

Odata montata o roata pentru bicicleta cu sistem electric te poti bucura mai mult de fiecare plimbare facuta, poti parcurge trasee mai grele fara pic de efort, ajungi si la birou fara a te schimba cand ai terminat drumul pana acolo. Cateva pedalari si roata isi intra in drepturi, incepe sa functioneze si te sustine pentru a te deplasa pana unde ai nevoie cat mai repede.

Cu fiecare kilometru parcurs rotile electrice isi vor dovedi utilitatea si vor fi un ajutor de nadejde mai ales in competitiile in care vrei neaparat sa castigi. Preturile pentru roti nu sunt mari, le gasesti mereu pe site-urile de specialitate, ai si instructiuni de montare si toate informatiile tehnice legate de fiecare roata in parte.

Cand nu stii ce sa alegi specialistii firmelor iti pot da sfaturi, se asigura si service si livrare rapida, deci poti folosi bicicleta mai multa vreme fara sa dai banii pe una noua.

Articole relevante