4 avantaje pe care o chiuveta mobila le ofera indiferent de locul in care este amplasata

Autor: Revista Caminul

Persoanele care aleg sa utilizeze o chiuveta mobila se bucura de urmatoarele avantaje indiferent de locul in care amplaseaza acest obiect.

Chiuveta mobila nu are nevoie de racordare la apa

Exista anumite situatii sau zone in care racordarea la apa potabila nu este posibila din diverse motive. Unul dintre cele mai comune motive pentru care racordarea la retea nu ar avea sens este organizarea unor evenimente sezoniere sau periodice. Spre exemplu, atunci cand sunt organizate targuri sau alte evenimente intr-un cort, nu ar avea sens sa fie montate chiuvete clasice pentru simplul fapt ca ulterior cortul va fi strans si chiuvetele trebuie sa fie scoase. De asemenea, in zonele in care apa nu este oferita de retea, cea mai buna varianta de a obtine confortul dorit este cu ajutorul unei chiuvete mobile.

Chiuveta mobila nu are nevoie de racordare la canalizare

Chiar daca apa exista si poate fi montata o chiuveta clasica, uneori nu exista posibilitatea de racordare la canalizare. Casele aflate in zonel fara canalizare au de obicei fose septice insa racordarea chiuvetei la fosa poate fi complicata atunci cand chiuveta se afla departe de aceasta. Spre exemplu, se va conecta la fosa chiuveta de la bucatarie sau de la baie, abele fiind foarte des utilizata, insa cea din baia copiilor sau din baile de la etaj poate necesita foarte multa teava si modificari constructive semnificative. In camerele in care chiuvetele sunt folosite rar, cel mai bine ar fi sa se utilizeze chiuvete mobile.

Chiuveta mobila necesita doar conectarea la curent

O chiuveta mobila are nevoie doar de curent electric pentru a pompa apa din rezervor afara. Se va conecta la reteaua clasica de curent electric si va functiona la fel ca o chiuveta normala. In plus, pot fi cumparate si chiuvete mobile care sa ofere apa calda, ceea ce inseamna ca persoanele care o utilizeaza vor beneficia de tot confortul necesar.

Chiuveta mobila poate oferi economii

In momentul in care este folosita chiuveta dintr-o baie utilizata extrem de rar si este data pe apa calda va porni centrala sau un instant amplasat in apropiere. Asta inseamna si consum de gaz pe langa curent si apa, motiv pentru care facturile vor creste. Daca sunt utilizate chiuvete mobile, apa se va incalzi rapid utilizand comutatorul de apa calda si nu este necesar sa se consume si gaz, curentul fiind suficient.

Toate aceste 4 motive fac ca chiuvetele mobile sa fie solutii luate in calcul de un numar foarte mare de persoane in special de cele care sunt obisnuite cu un anumit nivel de confort si care isi doresc sa aiba cele mai bune conditii indiferent de locatia in care se afla.

Articole relevante