De ce sa folosim caietele mecanice pentru ordonarea si arhivarea documentelor importante?

Autor: Revista Caminul

In institutiile unde in fiecare zi ai o multime de documente pe care le emiti sau pe care trebuie sa le ai la indemana organizarea si arhivarea sunt doua elemente esentiale pentru eficienta si calitate in privinta desfasurarii activitatilor. E foarte important sa fii foarte bine organizat, sa stii de unde poti lua un document cand ai nevoie rapid de el, unde gasesti documente mai vechi pentru anumite date comparative.

In loc sa aranjezi pe diverse rafturi sau in cutii sute de documente importante poti sa termini rapid treaba si sa ai si arhivarea eficienta si ordonare impecabila cu ajutorul unor caiete mecanice. Cu diverse formate si mecanisme cu sau fara inele speciale de prindere, caietele mecanice permit depozitarea si stocarea foilor de hartie, documentelor in cele mai bune conditii, ferite de umezeala si de praf.

Caietele folosite pot fi plastifiate PP, cu pana la cinci inele de prindere, documentele se rasfoiesc foarte usor, fiecare caiet se poate eticheta simplu, exista si buzunare pe cotor cu etichete interschimbabile. Pentru produse mai deosebite poti comanda online caiete mecanice cu mecanisme patentate SoftClick pentru inchidere sigura si deschidere usoara, transport comod, cu buzunare interioare, pentru documente neperforate sau CD-uri, de exemplu.

Marele avantaj al caietelor mecanice este dat de rapiditatea adaugarii documentelor in ele, dar si de simplitatea depozitarii odata ce caietul a fost umplut cu foi de diverse marimi. E foarte simplu sa punem pe un raft un caiet si sa il folosim ori de cate ori avem nevoie sa consultam un anumit document din el.

Toate documentele se vor pastra intacte indiferent de perioada de timp in care sunt tinute in caietele mecanice, structura lor nu se va modifica, nu se vor rupe sau distruge de la depozitare, asa cum se intampla in cazul documentelor aruncate pe un raft. Cu un caiet mecanic esti mereu in control deplin cand vine vorba de documentele vechi sau noi, gasesti imediat ce cauti, rasfoiesti rapid documentele si ajungi la cel dorit in cateva secunde.

Garantia extinsa de pana la trei ani pentru mecanismul de prindere si preturile bune din online recomanda caietele mecanice si le transforma intr-un articol pentru birou indispensabil.

Articole relevante