Dispozitive haioase pentru spionaj – Cum iti pot influenta acestea viata socio-profesionala?

Autor: Revista Caminul

Printre cele mai practice si populare dispozitive de spionaj se numara ochelarii sau pixurile spy. Acestea produse imita forma originala, insa nimeni in afara de utilizator nu va sti cate avantaje implica folosirea lor. Fie ca le cumperi pentru rolul de dispozitiv de supraveghere, fie iti doresti sa captezi imagini din natura, pixurile sau ochelarii spy sunt la indemana oricui.

Ce mai poti face cu un pix pentru spionaj?

Camera este fixata in partea superioara a corpusului. Aceasta pozitionare nu este deloc intamplatoare. Din acel punct, obiectivul poate cuprinde cel mai mult din ceea ce se petrece intr-un anumit spatiu. Instructiunile de utilizare se limiteaza simplu la actionarea butonului, care in cele mai multe cazuri se afla sub camera sau pe clips. 

Am stabilit ce este si ce mecanisme implica pixul spion. Insa, de ce ar trebui sa investeti intr-un instrument de scris spion, in detrimentul altui tip de camera de supraveghere?

In primul rand, dimensiunile si greutatea servesc ca argumente principale. Pixurile spion nu se diferentiaza prin nimic fata de cele clasice. Rolul lor ‘’secret’’ poate fi dezvaluit cu ajutorul detectoarelor de camera. Aceste instrumente de spionaj pot fi purtate peste tot, in vacante, calatorii, evenimente, intalniri. Adica, oriunde iti doresti sa faci poze si clipuri atractive, dar bagajul personal nu este suficient de incapator pentru o camera de fotografiat mai mare. Pixurile spion se comporta ca o camera normala care permite descarcarea inregistrarilor prin conectarea la USB-ul laptopului. 

Vrei sa captezi imagini de la evenimente sau obiective turistice unde este interzisa camera foto sau video? Esti jurnalist si vrei sa obtii informatii importante de la persoanele pe care le abordezi? Pixurile spion iti simplifica efortul printr-o simpla apasare de buton, intr-un mod silentios si fara a trezi cuiva vreo banuiala.

Multifunctionalitatea ochelarilor de spionaj

Din categoria obiectelor practice si multifunctionale nu puteau lipsi ochelarii pentru spionaj. In afara de avantajul de a-ti proteja sanatatea ochilor de actiunea nociva a razelor UV, ochelarii spy iti ‘’promit’’ cele mai calitative clipuri si poze. Poarta ochelarii de soare pentru spionaj la concertul tau preferat, scapa de grija camerelor de filmat si intoarce-te acasa cu clipuri si fotografii impecabile.

Dispozitivele de spionaj portabile sunt o investitie cu multiple beneficii, de la cele distractive, pana la indeplinirea scopurilor profesionale sau supravegherea angajatilor, chiriasilor care iti ocupa locuinta sau monitorizarea copiilor, a bonelor cat timp esti absent.

Articole relevante