Cumpara o tabla magnetica in genul acesta pentru nevoile tale

Autor: Revista Caminul

Se stie ca o tabla magnetica are un design convenabil, pe care este usor de scris cu markere speciale. De asemenea, poti atasa carduri, pliante si asa mai departe. Suprafata sa de lucru poate fi realizata din aluminiu si acoperita cu email. Un astfel de dispozitiv in genul acesta, se gaseste adesea in birouri. 

Cu ajutorul acestuia, sefului de departament este mult mai usor sa transmita informatii subordonatilor sai. Principalul avantaj al acestei inventii este ca ceea ce este scris poate fi sters rapid si usor. Din acest motiv, produsul este foarte popular. Din ce in ce mai multi directori de scoli sunt inclinati sa instaleze un astfel de dispozitiv precum o tabla magnetica in fiecare sala de clasa.

Tabla magnetica – Soiuri de produse

Exista produse de mai multe tipuri si dimensiuni la vanzare. Fiecare dintre soiuri se caracterizeaza prin anumite avantaje. De exemplu, o tabla magnetica 60×90 poate fi: montata pe perete, pe podea (cu doua fete) si pentru copii de gradinita.

Tablele magnetice sunt grozave pentru creativitatea copiilor. Astfel de mostre se disting prin designul lor luminos si dimensiunea miniaturala. De obicei, copiii sunt bucurosi sa deseneze si sa lipeasca ilustratii colorate pe suprafata tablei. Setul include magneti sub forma de cifre sau litere.

Placile magnetice cu doua fete sunt convenabile pentru birouri. Specimenele mobile pivotante (rotative) sunt foarte convenabil de transportat. Produsul este un suport cu doua fete, fixat pe un suport special. Unele mostre au o componenta suplimentara – un raft pentru accesorii. 

Daca trebuie sa economisesti spatiul, atunci este mai bine sa dai preferinta modelelor de perete. Ele nu sunt doar unice, ci si cu doua, trei si cinci elemente. Tablele magnetice de genul acesta sunt adesea achizitionate pentru salile de clasa.

La vanzare sunt disponibile mai multe formate standard. Exista table magnetice in dimensiunile 100×150, 90×150, 90×120, 60×90. Primele trei variante sunt ideale pentru scoli si birouri, iar ultima pentru copii.

Table magnetice – Scopul aplicatiei

Astazi, astfel de produse sunt la mare cautare. Si acest lucru este destul de justificat, deoarece produsele se disting prin functionalitate si caracter practic. Astfel de produse nu necesita ingrijire speciala. Este suficient sa stergi suprafata de lucru cu o carpa uscata sau un burete. In plus, produsele au o gama foarte larga de aplicatii.

De exemplu, o tabla magnetica in genul acesta este utila pentru prezentari. De asemenea, este adesea folosita in scopuri publicitare. Se poate concluziona ca astfel de produse sunt pur si simplu de neinlocuit pentru afaceri. Astfel de mostre sunt instalate in diferite centre de creativitate a copiilor. Merita sa cumperi un produs in genul acesta si pentru uz casnic. Pe ele poti prinde calendare, desene, straifuri, suveniruri cu magneti si multe altele. 

Articole relevante