Închirierea mobilierului pentru evenimente: o soluție cu multe avantaje

Autor: Revista Caminul

Închirierea de mobilier de la Eventus Mobili este o soluție potrivită pentru organizarea unui eveniment precum recepții, petreceri sau o întâlnire. Închirierea de mobilă de la un profesionist îți permite să economisești bani și îți oferă o gamă largă de modele pe mobilierul de închiriat. Dacă este necesar, Eventus Mobili te-ar putea ajuta în alegerea ta, respectând în același timp așteptările tale.

Închiriere de mobilier pentru evenimentele private

Organizarea unui eveniment privat nu este o sarcină simplă. Nu trebuie doar să planifici fiecare detaliu – locul de desfășurare, bufetul, numărul de invitați etc., dar asigură-te și că nu va depăși bugetul. Un adevărat puzzle pentru cei care nu sunt obișnuiți! Din fericire, ai posibilitatea de a îți reduce volumul de muncă optând pentru închirierea de echipamente pentru evenimente.

Închirierea de echipamente pentru evenimente îți permite să beneficiezi de un serviciu personalizat, adaptat nevoilor tale. Modular, acest tip de serviciu se referă la închirierea de serii mici sau mari de mobilier și diverse accesorii, de la închirierea de scaune la tacâmuri, inclusiv echipamente de bucătărie.

De ce închirierea de mobilier este în continuare cea mai avantajoasă soluție?

Pentru celebrarea unei petreceri, vor fi necesare mese, scaune, bar sau alt mobilier. Cumpărăturile sau împrumutarea de mobilier de la cei dragi nu sunt în niciun caz o soluție adecvată, deoarece este vorba de o singură utilizare. Atunci ar fi mai avantajos să faci o închiriere. Închirierea de mobilier evenimente cu un specialist de închirieri de mobilier te va ajuta să eviți cheltuielile costisitoare; o soluție mai simplă, care ar fi benefică pentru tine în ceea ce privește calitatea serviciilor și transportul de echipamente. Dă-le doar detalii precum numărul de invitați sau tema evenimentului și Eventus Mobili știe ce are de făcut.

Pentru o calitate garantată a serviciului

În orice organizație de evenimente (conferință, seminar, târg, etc.) este întotdeauna esențial să gestionezi spațiul alocat și să profiți la maximum de el, acesta este locul în care intră în joc expertiza profesionistului, el va fi capabil să te sfătuiască cu privire la amenajarea mobilierului și gestionarea spațiului. Faptul de a cumpăra mobilier nou în magazin este o altă opțiune disponibilă pentru tine, dar cu siguranță vei depăși bugetul inițial, deoarece mobilierul nou are un preț mai mare, în plus, vei folosi acest mobilier doar ocazional.  Ai putea  economisi mai mulți bani dacă alegi să îl închiriezi. În plus, te scutește de sarcini consumatoare de timp, cum ar fi instalarea și dezinstalarea mobilierului pentru că furnizorul de servicii se va ocupa de aceste lucruri.

Închirierea echipamentelor de recepție este cea mai avantajoasă formulă pentru organizarea evenimentelor tale. Poți chiar face economii semnificative optând pentru o închiriere à la carte de la un singur furnizor. Într-adevăr, unii oferă prețuri în scădere clienților care se aprovizionează acasă cu scaune, mese, echipamente de bucătărie și alte accesorii diverse.

Articole relevante