Tendintele anului 2020: vesela emailata in locatiile HoReCa

Autor: Revista Caminul

Vasele emailate sunt perfecte pentru locatiile HoReCa in anul 2020. Tendintele acestui an includ si revenirea in trend a anumitor piese de bucatarie care erau populare in alte vremuri. Vasele emailate sunt estetic frumoase si conduc usor catre ideea de vintage sau retro. Ele erau mult utilizate in alte perioade si frumusetea lor inca este apreciata. In ceea ce priveste vesela de restaurant, aceasta trebuie sa fie atractiva si sa fie apreciata de clientii care vin pentru a avea o experienta placuta. De asemenea este important de stiut ca vesela HoReCa de la RoseHome este de inalta calitate si ca satisface si cele mai speciale gusturi. Modul in care este conceputa atrage privirile intotdeauna. Iata cateva informatii despre modul in care poate sa fie asortata si introdusa vesela emailata in locatiile HoReCa si cum anume se remarca anul 2020 in aceasta directie.

Cum poate sa fie asortata vesela emailata in locatiile HoReCa

Un restaurant poate alege sa introduca vesela emailata total sau partial in servirea mesei si in gatirea anumitor preparate. Asadar, vasele emailate pot sa fie utilizate in bucatarie pentru proprietatile lor sau pot sa fie puse la masa pentru o servire interesanta.

Daca sunt alese pentru zona de bucatarie, atunci calitatile lor sunt rezistenta buna, de lunga durata, mai ales daca au un dublu strat. Ele pot sa fie folosite intens si mancarea are un gust bun. De asemenea se curata imediat la masina de spalat, fara restrictii in acest sens. Se pot spala si de mana, insa in bucatariile mari de restaurant se alege intotdeauna varianta spalarii automate la masina de spalat vase.

Daca vasele emailate sunt utilizate pentru servirea mesei, primesc in primul rand laude pentru modul inedit in care sunt integrate. Ele aduc un aer vintage si pot sa fie apreciate de catre cei care au nostalgia acelor vremuri. Pot sa fie integrate partial insa, si atunci pot capata alte imagini. Asadar, daca sunt integrate intr-un local contemporan, pot sa fie incadrate doar prin prezenta unui element sau doua la o intreaga servire a mesei. Se poate alege un vas dublu pentru servirea scoicilor si doar atat. Sau se pot pune cani emailate pe post de vaze, ca decor. De asemenea o alegere interesanta poate sa fie un vas emailat mare in care sa fie pusa painea pe masa. Restul elementelor decorative pot sa fie simple, moderne, actuale, in functie de directia locatiei HoReCa.

Cum poti face sa arate frumos o locatie HoReCa in 2020 folosind inclusiv vesela emailata

O locatie de acest tip poate sa fie estetic frumoasa atunci cand este armonioasa, cand nu sunt excese in tema respectiva. Uneori a avea mai putine decoruri de un anumit fel poate sa fie o tendinta de urmat. Asadar, se pot alege anumite piese importante emailate care sa fie in centrul atentiei mesei. Daca o masa este prea incarcata de elemente interesante, atunci ele nu mai pot sa fie apreciate la fel de mult. Desigur ca este importanta dorinta si ideea persoanei care detine localul. Astfel ca se pot integra mai multe sau mai putine elemente.

In concluzie, vasele emailate sunt frumoase, nostalgice, cu aer boem si vintage. Ele pot sa fie apreciate de multe categorii de persoane. Astfel ca orice client poate sa fie multumit atunci cand ia masa intr-un restaurant unde sunt integrate total sau partial anumite vase emailate. Anul 2020 este unul al schimbarilor, al ineditului. Vasele frumoase emailate pot sa fie oricand puse in valoare acum.

Articole relevante