Timp necesar pentru infiintare firma in 2021

Autor: Revista Caminul

Timp necesar pentru infiintare firma in 2021

Acum este cel mai bun moment pentru a înființa o firmă, deoarece timpul a devenit o resursă esențială și limitată, de aceea ne dorim cu toții să facem cât mai multe lucruri, rămânând în același timp înțelepți. Acum este momentul optim pentru a înființa o firmă; în acest fel veți fi autosuficienți și liberi de anonimat, exprimându-vă prin propriile gânduri.

Nu va mai fi nevoie să treceți prin cozi inutile la casele de marcat, să completați formulare sau să furnizați informații care vin doar odată cu înființarea unei afaceri online. Cu ajutorul experților specializati pe infiintare firma, care sunt întotdeauna accesibili și care vă vor răspunde la orice întrebare, veți putea lua cea mai bună decizie între înființarea unei societăți cu răspundere limitată, înființarea unei societăți cu răspundere limitată de tip start-up sau transformarea în PFA. Înființarea unui SRLD este similară cu înființarea unei SRL obișnuit, în sensul că nu există costuri de înființare suplimentare.

Procedura de înființare a unei firme online durează doar aproximativ 5 zile și nu necesită mai mult de câteva minute de timp liber din partea solicitantului pentru a clarifica informațiile privind prețurile și documentația necesară pentru înființarea unei SRL, companiile cu răspundere limitată fiind cele mai populare datorită beneficiilor pe care le oferă, în special pe termen lung. Cele mai mari avantaje sunt siguranța pe care o oferă angajaților, posibilitatea de a adăuga coduri CAEN secundare și capitalul social minim necesar pentru înființare, care este de doar 1 leu. În cazul unui SRL, numărul maxim de afiliați este de 50, dar o persoană fizică sau juridică poate fi asociat unic.

Procesul de infiintare firma

Procesul de înființare a unui SRL 2021 va costa de la câteva sute de lei până la câteva mii in anumite situatii, în funcție de numarul de asociati si serviciile incluse in pachet cand faceți acest lucru. Alegerea obiectului principal de activitate al companiei și plata unei taxe pentru a începe întocmirea actelor sunt doi factori majori de luat în considerare. Restul este la latitudinea consultanților, care vă vor contacta doar pentru a vă oferi câteva informații cheie, cum ar fi numele viitoarei firme, locația sediului central, actul de proprietate și notificarea când noua companie este gata. Your Consult oferă, de asemenea, servicii de contabilitate și de salarizare, precum și dezvoltarea de site-uri web/aplicații și ștampile pentru a te ajuta cu nevoile tale pe termen lung.

Prin urmare, înființarea unei firme în 2021 nu a fost niciodată mai ușoară. Tot ce trebuie să faceți acum este să sunați sau să intrați online și tot ceea ce trebuie să știți este disponibil imediat. Nu este nevoie să așteptați sau să pierdeți timp cu completarea formularelor; totul poate fi completat în întregime online, fără riscul de a pierde bani sau de a avea dosare duplicate. 

Articole relevante