Placerea si siguranta pe care le ai in jocurile tale erotice

Autor: Revista Caminul

S-ar putea sa fii surprins, dar sa gasesti o franghie cu adevarat buna, frumoasa si functionala pentru rope bondage sau suspendare in BDSM este foarte dificil. Ce tipuri de sfori poti folosi pentru rope bondage? Exista o mare varietate de franghii disponibile in piete, feronerie, constructii, pescuit si magazine de alpinism, dar acestea sunt in general slab potrivite pentru legarea unei persoane. Unele franghii sunt legate, altele, intinse, nu tin hamul, altele sunt daunatoare pielii umane, a patra nu sunt atat de frumoase, a cincea este prea subtire sau, dimpotriva, groasa. In acelasi timp, industria sexuala straina moderna produce de multa vreme franghii frumoase, functionale si sigure pentru rope bondage.  

Sfori din material natural

Materialul natural este de obicei prelucrat in continuare pentru a-i conferi proprietati specifice. Pentru a face franghia mai moale, trebuie sa o pregatesti timp de 2-3 ore, apoi sa o clatesti intr-un balsam. Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul ca, dupa pregatire, produsul devine nu numai moale, ci si mai pufos, se desfasoara si aluneca, ceea ce ii afecteaza negativ aspectul.

Sfori de iuta

O franghie de iuta destul de frumoasa si in relief maro deschis, rasucita sau impletita, din fibra neteda densa. Datorita densitatii materialului, iuta absoarbe slab umiditatea, se preteaza incet la murdarie si tolereaza bine spalarea.

Sfori de sisal

Sfoara de sisal este de culoare gri deschis sau galben pal, destul de dura si intepatoare. O trasatura caracteristica a materialului este „shargy” – franghia de sisal pare sa fie intr-un halou de „spini” de sisal. Aceste fibre dure, atunci cand sunt trase, pot deteriora pielea, dar atunci cand sunt strans legate peste corpul gol, ofera o senzatie tactila suplimentara foarte placuta. Sisalul se indoaie greu – nodurile sunt destul de inestetice. Dar, se recomanda sa-l inmoi in apa fierbinte pentru un timp. Unul dintre avantajele incontestabile ale sisalului este ca materialul nu este higroscopic.

Sfori de bumbac

Material moale si delicat, mai ales alb. Suprafata este neteda, nu intepatoare. Rope Bondage cu o astfel de franghie este confortabila, fara stres si fara rani. Dezavantajul franghiei de bumbac este capacitatea de a se intinde, de a se ondula la capete, de a absorbi umezeala si de a se murdari rapid. Este predispusa la rasucire spontana. Este higroscopica, cand absoarbe umezeala se umfla puternic si este imposibil sa desfaci nodurile umede. Se uzeaza rapid, suvitele se exfoliaza si se incurca. O franghie tesuta din mai multe dintre aceste franghii este mai putin susceptibila la dezavantajele enumerate, dar devine mai rigida.

Sfori de canepa

Franghie de canepa rasucita din fibre vegetale de culoare gri, gri-maro sau gri-verde. Firele se sfarama in timpul utilizarii, pateaza hainele, mobilierul si podeaua. In plus, franghia de canepa poate contine o cantitate semnificativa de materii straine care pot rani pielea atunci cand este trasa. Materialul este cel mai putin durabil dintre toate materialele naturale. Canepa mai mica de 6 mm nu este folosita in BDSM si bondage. Franghia de canepa atrage multi iubitori BDSM pentru asprimea si senzatiile incomode si pentru ˝pedepsirea˝ barbatilor si femeilor.  

Articole relevante