Top 3 oferte SUV-uri Mercedes-Benz GLE rulate la Auto Schunn România

Autor: Revista Caminul

Cele mai cerute și admirate modele Mercedes SUV sunt acum disponibile la ofertă la o  reprezentanta auto rulate la Auto Schunn Romania, partener autorizat Mercedes-Benz. 

Autovehiculele rulate sunt prezentate într-o stare tehnică excepțională, un aspect estetic deosebit și dotări suplimentare disponibile pentru clienții care își doresc un autovehicul personalizat conform propriilor dorințe.

 În Arad, Suceava, Timișoara, Deva sau Sibiu, poți alege autovehicule de teren sau de familie la prețuri excelente. 

Ofertele de auto rulate Arad se disting prin calitate și fiabilitate. Pentru cei care își doresc un autovehicul rulat într-o stare excelentă și un preț redus aproape la jumătate, oferta de la Auto Schunn propune modelul Mercedes-Benz GLE 500 4M AMG Active Exclusive Command drive+. 

La doar 47.433 euro, de la prețul de listă de 116.263 euro, acest vehicul din 2017 se remarcă printr-un rulaj destul de mic, de doar 31500 km. Motorul de 455 cp și capacitate cilindrică de 4663 cmc consumă doar 10.4 l/100 km. Alura puternică și stilul sportiv al acestui SUV sunt completate de un interior de excepție, care oferă confort și siguranță. 

Linia AMG exclusivă scoate din anonimat acest model deosebit, cu trapă panoramică glisantă. Sistemul inteligent de iluminare cu led,  climatizarea performantă amutomată Thermotronic ajută la alcătuirea unui ambient cât mai agreabil în interior. Scaunele cu încălzire în față și spate, sistemul de ionzare și purificare a aerului sunt accente de calitate pentru acest SUV puternic. Șofatul e mai simplu atunci când ai la îndemână sisteme de asistență la parcare. 

Al doilea model propus de Auto Schunn Romania este Mercedes-Benz GLE 350 Coupe d 4Matic AMG Comand Pano AIRMATIC vopsit metalizat într-o nuanță elegantă argintie Diamond. Fabricat în 2017, acest vehicul are un rulaj de 39.000 km.  Cu un aspect impecabil și o funcționalitate excelentă, acest model este disponibil la 55.990 euro fără TVA, redus de la prețul inițial de 88.905 euro, preț de listă. Motorul Diesel cu puterea de 258 cp consumă 7.2 l/ 100 km, cu o capacitate cilindrică de 2987 mc. 

Interiorul elegant iese în evidență prin tapițeria din piele bej, ornamente din lemn de frasin și plafonul alb Porcelain. Liniile AMG de echipare exterioară și dotarea Comand Online sunt completate de alte dotări opționale pentru interior sau exterior. 

Volanul multifuncțional, pachetul de oglinzi sau asistența pentru unghi mort accentuează siguranța la volan. Comod și confortabil, acest model este prevăzut cu opțiuni de amortizare adaptativă, cameră video pentru mersul în marșarier, sistem de monitorizare a presiunii în cele 4 pneuri. 

Modelul Mercedes-Benz GLE 350 Coupe d 4Matic AMG SPORT AIRMATIC COMANDla prețul de 46.750 euro este unul din cele mai dorite modele rulate, redus de la 55.633 euro. Cu un rulaj de 60.000 km, acest model din 2017 are motor Diesel cu puterea de 258 cp la o capacitate cilidrică de 2987 cmc. 

Tehnica de top și aspectul estetic impecabil sunt atuuri ale acestui vehicul deosebit. Interiorul tapițat cu piele bej și elemente ornamentale este completat de sistemul de încălzire în scaune, de trapa panoramică culisantă, volanul îmbrăcat în piele, pachetul de iluminare din habitaclu. 

Fiecare dotare opțională aduce un plus de siguranță. Integrarea comunicației cu smartphonul personal pune la dispoziția șoferului cele mai importante informații, de la navigație și informații despre trafic, până la agenda telefonică. 

Asistența la frânare și oglinzile perfomante rabatabile conferă un plus de securitate, iar asistența pentru păstrarea direcției de mers ajută la o deplasare sigură pe orice drum.

Performanțele tehnice ale vehiculelor rulate sunt asemenea modelelor noi, iar dotările complementare adaugă valoare și ajută la o experiență cât mai agreabilă la volanul unui Mercedes-Benz de top.

Articole relevante