TOP 5 beneficii ale pantofilor sport din piele

Autor: Revista Caminul

Pantofii sport sunt prezenti la atat de multe branduri si in atat de multe forme, incat decizia potrivita pare o sarcina de multe ori imposibila. Probabil ca vrei sa fie nu doar la moda, ci si confortabili si rezistenti. Cei de piele sunt cu adevarat cei care fac diferenta. Exista mai multe beneficii ale pantofilor sport din piele, dintre acestea enumeram rezistenta si impermeabilitatea.

Dar sa le luam pe rand. Iata care sunt top cinci beneficii ale acestui tip de incaltaminte:

Sunt rezistenti

Pantofii din piele sunt cei mai rezistenti, deoarece acest material este mult mai calitativ decat oricare altul. Pielea este folosita inca din cele mai vechi timpuri pentru fabricarea incaltamintei. Daca ai grija de ei, ii intretii si-i speli conform indicatiilor, vei putea sa-i porti multi ani. În plus, pielea se numara printre cele mai versatile materiale, astfel ca se va potrivi la mai multe tipuri de outfituri.

Sunt usor de curatat

Pantofii sport de piele barbatesti de pe Etopsport sunt usor de curatat, sunt confectionati din piele si provin de la branduri renumite, care ofera produse de inalta calitate. De aceea ii poti intretine foarte usor, prin curatare atat cu o carpa umeda, in cazul in care nu sunt foarte murdari, cat si cu solutii speciale, daca vrei sa-i faci ca noi.

In oricare dintre situatii, pielea este un material care se intretine usor, astfel ca vei putea, fara efort, sa intretii pantofii preferati mai multa vreme.

Permit pielii sa respire

Pielea are nevoie sa respire pentru a fi santoasa, si in special pielea talpilor care este acoperita aproape intreaga zi. Pantofii sport din piele fac fata cu brio acestei provocari, iar eficienta acestui material este dovedita de lunga perioada in care a fost folosita pentru fabricarea incaltamintei. Asadar, alege incaltaminte din piele care nu-ti va crea disconfort, ci dimpotriva, te va ajuta sa-ti mentii sanatatea.

În plus, anumite materiale sintetice pot sa irite pielea sau sa provoace alergii, iritatii pe care pielea naturala nu le va provoca.

Se pot repara si reconditiona

Daca tii mult la o pereche de pantofi si vrei sa o folosesti o perioada indelungata, incearca sa-i repari. Pielea naturala se repara cu usurinta si ramane ca noua. La atelierul de reparatii, atat zgarieurile, cat si partile descusute sunt mai usor de remediat la pantofii din piele naturala, in comparatie cu cei din piele sintetica.

Sunt impermeabili

Pielea  este cunoscuta pentru faptul că este un material impermeabil, de aceea indiferent de vreme, nu va trebui sa-ti schimbi programul de alergare sau sa renunti la sportul tau preferat.

De cate ori ai ocazia, investeste intr-o pereche de pantofi sport din piele si te vei bucura de o incaltaminte rezistenta, impermeabila și care se repara usor. Te vei bucura de confort pentru o perioada mai lunga de timp, pentru ca nu vei fi nevoit sa-i schimbi in fiecare sezon.

Articole relevante