Totul despre halele industriale

Autor: Revista Caminul

Totul despre halele industriale

Halele industriale sunt fără doar şi poate printre cele mai importante tipuri de construcţii, asemeni celor de locuit. Aceste tipuri de construcţii pot fi realizate din beton, din oţel sau pe structura mixtă. GVA Activ închiriază hale industriale în funcţie de destinaţia acestora, dar şi de dorinţele proprietarului.

Tipuri de hale industriale

Halele industriale din beton au fost până nu demult unele dintre cele mai utilizate tipuri de astfel de spaţii, întrucât pot fi realizate fie din elemente turnate monolit, fie din elemente din beton prefabricat. Avantajul unor astfel de construcţii constă în faptul că ele pot suporta încărcări destul de mari, iar deteriorarea poate fi remediata destul de uşor.

În cazul construcţiilor din elemente metalice putem vorbi despre avantaje multiple, întrucât, nu doar că pot suporta încărcări foarte mari, ci pot fi şi protejate pe parcursul utilizării folosind materialele inovative existente pe piaţa de profil.

Halele industriale metalice sunt cele care necesită însă şi cele mai importante tratamente anticorozive, deoarece acestea prezintă elemente care se pot deteriora sub acţiunea factorilor externi, precum apa, vântul, zăpadă sau umiditatea excesivă.

În cazul în care construim hale industriale mixte, ei bine în acest caz este necesar să avem în vedere faptul că pentru întreţinerea acestora dar şi pentru construire sunt necesare cunoştinţe temeinice, deoarece vorbim despre fuziunea sau conlucrarea a doua materiale mai mult decât diferite, care mai mult decât atât mai şi lucrează diferit.

GVA Activ suntem convinşi de utilitatea acestor hale industriale şi tocmai de aceea încearcă să pună la dispoziţia clienţilor tipuri de structuri conform cerinţelor utilizatorilor, în funcţie de necesitatea lor.

Necesitatea halelor industriale

Halele industriale sunt menite să servească atât scopurilor de producţie cât şi celor de depozitare. Tocmai de aceea şi solicitările vor fi unele destul de mari, incluzând în acest caz chiar şi vibraţiile produse de către maşinile şi dispozitivele care lucrează în interiorul acestor spaţii. Traficul, temperaturile şi condiţiile de lucru influenţează modul de comportare al structurilor indiferent că vorbim despre hale metalice, hale din beton sau hale mixte.

GVA Activ – Timişoara

GVA Activ, este o companie care pune la dispoziţia clienţilor închirieri de hale industriale în Timişoara, care sunt construite de către experţi în domeniu, gestionate cu pricepere şi nu în ultimul rând la preţuri imbatabile.

Sunt hale industriale construite conform ultimelor tendinţe, cu materiale de înaltă calitate. Persoanele interesate vor beneficia de garanţie şi de seriozitatea companiei GVA Activ.

Pentru detalii suplimentare ne puteţi contacta la numărul de telefon afişat e site-ul nostru, sau la adresa de e-mail.

Articole relevante