Un avocat empatic pentru nevoile tale

Autor: Revista Caminul

Un avocat empatic este alaturi de fiecare client al sau vinovat sau nevinovat, pe care il asteapta un proces usor sau unul extrem de greu. Se intelege cat de norocoasa este persoana care gaseste un astfel de aparator, fiindca poate discuta cu el totul. Dupa cum intre cei care se iubesc nu trebuie sa fie secrete, nici intre avocat si persoana pe care acesta o apara nu trebuie sa existe secrete, ci comunicarea trebuie sa fie foarte sincera.

Este dezastruos ca pe parcursul procesului, aparatorul sa descopere in fata instantei ca a fost mintit si sa nu mai gaseasca nicio solutie de rezolvare a cazului respectiv. Avocatul si clientul sau fac o echipa si sunt puternici impreuna, daca au incredere reciproca unul in celalalt.

Empatia caracterizeaza activitatea lui Samy Ilie, fiindca fiecare vizitator al cabinetului sau al site-ului firmei Si-law primeste asigurarea ca firma noastra va fi bucuroasa sa va ofere consultanta reala.

Ce inseamna consultanta reala? Oare nu dau toate casele de avocatura consultanta reala solicitantilor? Ideal ar fi sa procedeze toti avocatii ca Samy Ilie si sa le spuna solicitantilor adevarul. Poate ca adevarul este dureros in anumite situatii si oamenii doresc sa fie mintiti frumos cu privire la incadrarea faptelor lor si la un arest iminent, dar socul este mult mai  mare cand omul este mintit si descopera cat de mare este pretul minciunii.

Samy Ilie a castigat increderea statului Israel si datorita acestui fapt ca si priceperii profesionale si felului in care se dedica unei misiuni, a primit functii importante de care s-a achitat la superlativ in cei 33 de ani de activitate.

Activitatea sa de top a constat in:

-mentinerea securitatii in zone conflictuale pentru milioanele de civili care locuiau in zona respectiva;

-conducerea unor anchete politienesti dificile si mediatizate. Mediatizarea face mult rau unei anchete nesolutionate inca;

-conducerea unei echipe de procurori exigenti si foarte bine pregatiti profesional;

-asigurarea apararii in mii de dosare, in fata instantelor civile, penale, comerciale.

Samy Ilie este empatic si intelege pe deplin pe cei care au gresit si se caiesc de greseala lor. Pierderea permisului de conducere ca urmare a consumului de droguri si de alcool inainte de a iesi pe drumurile publice inseamna pierderea mobilitatii si chiar a locului de munca. Avocatul roman intelege cat de important este permisul de conducere, de aceea intervine ca acesta sa fie restituit posesorului. Bineinteles ca isi doreste ca omul pe care l-a ajutat o data in aceasta privinta sa nu mai repete greseala.

Samy Ilie intelege teama romanilor care sunt anchetati de politia din Israel din diferite motive, de aceea, daca este solicitat, vine si la miezul noptii sa discute cu omul respectiv inainte ca acesta sa dea vreo declaratie.

Fara sa fie privat de libertate, Samy Ilie intelege cat de scump este acest dar, de aceea a obtinut eliberarea pe cautiune pentru sute de romani si a mers mai departe in cazul unora, scriind presedintelui pentru a solicita gratiere prezidentiala.

Cu toate ca s-a stabilit in Israel, avocatul roman intelege dorinta fierbinte a romanilor care viseaza sa dobandeasca si ei cetatenia statului si sa lucreze cu acte in regula. In programul sau exista timp alocat acestor actiuni.

Ce mai intelege Samy Ilie? Faptul ca un om care a fost condamnat pentru o fapta ilegala acum 4-5 ani si nu a mai repetat infractiunea doreste si el sa aiba un cazier curat si sa nu fie marginalizat peste tot pentru un delict pentru care a platit enorm.

El intreprinde toate demersurile ca persoanele aflate intr-o asemenea cauza sa poate obtine caziere curate.

Avocatul priceput sustine romanii cinstiti, harnici si ambitiosi care doresc sa isi cumpere case, terenuri in noua tara si sa se lanseze in afaceri si este alaturi de ei de la inceput, pana se pot descurca si singuri.

Un proces penal reprezinta o piatra de incercare, dar cand alaturi se pozitioneaza un avocat atat de priceput si empatic, totul este mai usor.

Samy Ilie nu are timp liber, fiindca doreste sa ii ajute pe toti cei care il solicita, indiferent de dificultatea problemei. Numerele de telefon la care poate fi gasit sunt disponibile pe site-ul firmei Si-law si tot acolo exista si un formular de contact online care faciliteaza solicitarea unei programari sau a consultantei.

Exista un birou in Israel, dar si unul in Bucuresti ca si familia sa poate lua legatura cu avocatul, in cazul in care beneficiarul serviciilor nu poate lua legatura cu Samy Ilie.

Cineva se gandeste la toate detaliile, de aceea raspunde si la un telefon de urgenta. Un arest inopinat, o ancheta a politiei neprevazuta inseamna urgenta, mai ales daca persoana in cauza doreste sa evite arestul. Un arest de o zi sau de o seara poate fi comutat la domiciliu pentru siguranta romanului care este posibil sa fie vinovat, dar in aceeasi masura poate fi si o victima a sistemului.

Samy Ilie se afla la dispozitie romanilor de mult timp, de aceea si-a diversificat problemele in care poate interveni cu succes. Avocatul si solicitantul serviciilor sale alcatuiesc impreuna o echipa, de aceea este important ca specialistul in stiinte juridice sa fie empatic cu cel care l-a ales aparator.

Prin intermediul site-ului, al telefoanelor mobile, Samy Ilie poate fi contactat din orice parte a Israelului si pentru orice problema dintre cele enumerate mai sus. Va veni in cel mai scurt timp cu putinta si totul va fi bine. Cu un aparator empatic alaturi, succesul este garantat.

Articole relevante