4 metode de a obţine un zâmbet impecabil şi o dantură perfect sănătoasă

Autor: Revista Caminul

4 metode de a obţine un zâmbet impecabil şi o dantură perfect sănătoasă

Orice persoană doreşte să obţină un zâmbet perfect şi să poată să râdă liber şi nerestricţionat. De aceea este important să mergi la medicul dentist, care îţi va propune o multitudine de soluţii pentru a construi sau întreţine un zâmbet frumos şi alb. Sănătatea ta orală are efecte pozitive pentru întreg organismul şi o să poţi lua deciziile corecte dacă vii consult la cabinetul stomatologic potrivit. 

Clinica Excedent îţi oferă medici dedicaţi şi implicare. Ai parte de aparatură modernă şi de materiale de bună calitate, care vor fi perfecte pentru un tratament care dă rezultatele aşteptate.

Iată 4 metode perfecte pentru a obţine un zâmbet impecabil într-un cabinet stomatologic şi pentru a putea să te exprimi liber şi natural zi de zi:

1. Zâmbetul tău perfect alb se poate obţine în urma unei albiri profesionale, realizate în cabinetul stomatologic

Albirea profesională este o formă excelentă de a avea un zâmbet aşa cum îţi doreşti. Concentraţiile din cadrul materialelor folosite în cabinet, sunt diferite de cele pe care le poţi utiliza acasă. Aşadar, poţi să te bucuri de o albire de durată şi care să te facă să te simţi bine zilnic. Este important ce alimente consumi. Este recomandat să nu bei lichide care pătează dinţii, precum cafeaua, vinul roşu sau ceaiul.

2. Poţi opta pentru faţetele dentare, care sunt din ce în ce mai populare şi apreciate

O altă opţiune din ce în ce mai căutată, este cea a faţetelor dentare. Acestea pot acoperi foarte multe imperfecţiuni şi îţi pot dărui dinţi absolut impecabili, aliniaţi şi frumoşi. Ei vor avea un aspect natural, imitând foarte bine realitatea. Însă, vor avea culoarea aleasă de către tine, putând să ai o nuanţă albă, aşa cum doreşti.

3. O bună igienă orală te poate ajuta să ai permanent dinţii impecabili şi o sănătate orală bună

O sănătate orală bună este întreţinută de igiena corespunzătoare zilnică. Astfel, poţi folosi periuţa şi pasta într-un mod indicat de către medicul tău dentist. Poţi, de asemenea, să utilizezi şi duşul bucal. Igienizarea realizată la medic de două ori pe an te va ajuta să îndepărtezi tartrul format şi să elimini placa bacteriană care poate să se depună pe suprafaţa dinţilor tăi.  

4. Poţi opta pentru aparat dentar potrivit pentru situaţia ta, dacă ai dinţii suprapuşi sau incorect poziţionaţi

O altă modalitate de a avea dinţi frumoşi şi aliniaţi, este cea legată de folosirea unui aparat dentar. Poţi să pui aparat la recomandarea medicului tău şi vei obţine un zâmbet aşa cum îţi doreşti. O să poţi să ai încredere în tine, să râzi în fiecare zi în mod liber şi natural.

Articole relevante