5 cele mai cunoscute branduri de ochelari de soare

Autor: Revista Caminul

5 cele mai cunoscute branduri de ochelari de soare

Ochelarii de soare nu sunt doar accesorii necesare pentru ca ochii să beneficieze de protecție adecvată împotriva razelor ultraviolete. Dacă alegi stilul potrivit, pot contribui inclusiv la succesul ținutelor tale, asigurând unicitate și eleganță. Modelele și brandurile pe care le poți avea în vedere sunt numeroase, ceea ce îți oferă siguranța că vei găsi opțiunile potrivite pentru personalitatea ta în cel mai scurt timp. Vei putea achiziționa atât rame și lentile clasice, cât și ochelari de soare care se încadrează în cele mai noi tendințe. 

Dacă vrei să alegi câteva perechi adiționale în viitorul apropiat, iată cinci branduri cunoscute ale căror colecții ar trebui să le explorezi.

  • Ray-Ban 

Unul dintre brandurile de ochelari de soare care se bucură de succes internațional este Ray-Ban. Modelele sale de o calitate deosebită și cu un stil aparte sunt disponibile deja de peste 80 de ani. Inițial, ochelarii de soare pilot pe care i-au dezvoltat erau destinați pentru sectorul militar, dar în 1937 au fost lansați și comercial, rămânând o alegere la modă și în prezent. 

Design-urile acestui brand sunt iconice, fiind adesea preferate de figuri publice precum muzicieni renumiți sau chiar președinți ai Statelor Unite ale Americii. Sunt recognoscibili și datorită utilizării lor în filme precum Inspectorul Harry (Dirty Harry) în care sunt purtați de caracterul interpretat de Clint Eastwood. Prin urmare, sunt potriviți inclusiv pentru a te simți ca un star de cinema în viața de zi cu zi. Dacă dorești să găsești modelul potrivit la un preț excelent, comandă ochelari de soare Ray-Ban pentru damă de la Lensa.ro

  • Oakley

Un alt brand de ochelari de soare foarte cunoscut la nivel mondial pentru design-ul superior al modelelor sale este Oakley. Începând cu anul 1984, acest brand a devenit prima alegere a persoanelor pasionate de sporturi și activități în aer liber. La momentul actual, stilul sport al ochelarilor produși de Oakley este principalul aspect care asigură diferențierea de competiție. 

Acest brand este în continuare potrivit în special pentru atleți și persoanele cu un stil de viață activ. Ramele gândite pentru a fi cât mai confortabile pe durata activităților sportive sunt combinate cu lentile polarizate care pot proteja ochii de reflexiile puternice, în special cele ale apei. 

  • Tom Ford

Începând cu anul 2005, Tom Ford și-a construit o reputație internațională în industria modei, devenind unul dintre cei mai de succes designeri ai lumii. Ochelarii de soare semnați de acest brand asigură 100% protecție împotriva razelor ultraviolete și rame subțiri care pot garanta un profil elegant. Sunt foarte populari, modelele cele mai cunoscute fiind cele pilot, cat-eye și wraparound. Pot conferi inclusiv un look VIP pentru că stilul cu rame mari și rectangulare a fost adoptat inclusiv de Daniel Craig pentru filmul Spectre din seria James Bond. 

  • Persol 

Un alt brand de ochelari de soare popular la nivel internațional este Persol. Primele sale modele datează încă din 1900, lentilele galben-maro distinctive apărând în 1920. Cu toate acestea, au devenit iconice abia în 1968 când Steve McQueen le-a purtat în filmul The Thomas Crown Affair. Este un brand care oferă ochelari de soare durabili, deținând inclusiv un patent pentru o tehnologie care îmbunătățește flexibilitatea ramelor, acestea putând fi îndoite cu grijă pentru a se potrivi mai bine cu forma feței tale. 

  • Prada

Dacă vrei să ai în vedere modelele de ochelari de soare ale unui brand asociat cu eleganță și lux, nu poți greși niciodată cu Prada. Colecțiile lansate sunt aclamate atât de criticii de modă, cât și de cei pasionați de purtarea acestor accesorii, fiind șic și sofisticate. Design-ul este întotdeauna impecabil, opțiunile variind de la rame colorate la modele cu un aer vintage sau chiar excentric. Te vei îndrăgosti cu siguranță de ochelarii lor de soare cu rame ovale, cat-eye sau fluture. 

Dacă vrei să îți extinzi colecția de ochelari de soare cu stiluri recognoscibile la nivel internațional, aceste cinci branduri sunt ideale pentru planurile tale. Modelele lor asigură atât nivelul ridicat de protecție împotriva razelor ultraviolete necesar, cât și o diversitate de tipuri de rame și lentile.  

Articole relevante