Amanet de acasă – Un serviciu modern prin care poți beneficia instant de bani

Autor: Revista Caminul

Majoritatea oamenilor cunosc activitățile unui amanet, foarte mulți dintre ei apelând la acesta, cel puțin o dată în viață, pentru a obține rapid și eficient o sumă de bani.  Vestea bună este că și această activitate a evoluat și s-a adaptat noilor tendințe, dictate de mediul online. 

În prezent, se poate vorbi despre serviciul amanet de acasă, pus la dispoziție de casa de amanet TEZAUR. Acest serviciu constă în amanetarea bijuteriilor din confortul propriei locuințe sau de oriunde, fără a mai fi nevoie ca persoanele să se deplaseze la sediile caselor de amanet. Firmă de curierat, parteneră cu casa de amanet, va prelua bunurile amanetate si le va transporta in deplina siguranta. 

Cu ajutorul internetului și un cont creat pe site-ul amanetului, orice persoană peste 18 ani poate împrumuta bani rapid și ușor. În plus, comisionul practicat pentru acest tip de servicii este unul avantajos, cu cele mai mici valori de pe piață, iar serviciile de evaluare și transport sunt asigurate de către casa de amanet. 

Cum funcționează serviciul amanet de acasă?  

Cei care intenționează să obțină un împrumut online, prin amanetarea unor bijuterii, trebuie să își facă un cont pe site-ul oficial al amanetului, prin intermediul căruia se:

  • Va calcula, estimativ, suma pe care o va primi în schimbul bijuteriilor;
  • Vor administra contractele. 

Pe site-ul casei de amanet, clientul va furniza informații legate de numărul bijuteriilor și karatele acestora. Ulterior, va trebui să încarce și fotografii ale bijuteriilor respective. 

Următorul pas constă în alegerea datei și orei la care firma de curierat poate sosi la adresă pentru a ridica bijuteriile amanetate. 

Odată ajunse la casa de amanet, bijuteriile vor fi evaluate, pentru a se stabili suma corectă care poate fi oferită. In cateva ore de, dupa evaluarea bijuteriei, clientul primeste oferta finala pe mail , pe care o poate accepta sau refuza din contul sau de client TEZAUR. Banii vor fi apoi virați în contul IBAN, pus la dispoziție la crearea contului de client. 

Avantajele oferite de serviciul amanet acasă 

Serviciul de “amanet de acasă” are numeroase avantaje, unele dintre cele mai evidente fiind confortul și rapiditatea procesului de amanetare. Cu o conexiune bună la internet și un computer sau smartphone, orice adult poate amaneta bijuterii din aur, indiferent de unde s-ar afla. 

În plus, alte avantaje care merită să fie menționate sunt evaluarea bijuteriilor și ridicarea acestora, în mod gratuit, de la adresa indicată de clientul casei de amanet. Odată ce acesta a acceptat condițiile contractuale și suma echivalentă pentru bijuteriile amanetate, clientul va primi banii în cont chiar în ziua respectivă. 

De asemenea, comisioanele de care aceștia se bucură sunt unele dintre cele mai avantajoase de pe piață, iar siguranța obiectelor amanetate este garantată de casa de amanet. Acestora li se adaugă faptul că împrumutul poate fi rambursat oricând, clientul având posibilitatea chiar de a prelungi perioada contractului, prin intermediul contului creat. 

Acest serviciu este unul dintre criteriile care fac diferența dintre o casă de amanet obișnuită și una profesionistă și inovatoare, care intenționează să contribuie la schimbarea și îmbunătățirea domeniului în care activează.

Articole relevante