De ce vi se refuză un împrumut rapid

Autor: Revista Caminul

Oricât de mult nu vrem, uneori cu toții avem nevoie de ajutor financiar. De obicei, cu sume mai mici, oamenii apelează din ce în ce mai mult la instituții financiare nebancare, unde procedura este mult mai ușoară.

Cel mai adesea, băncile efectuează o evaluare și o analiză aprofundată a solicitanților, analizând în detaliu bonitatea acestora. Acesta este unul dintre motivele pentru care mulți oameni apelează la companii specializate din sector. Pentru ei, istoricul creditelor nu este atât de important.

Când cereți un împrumut online de la ei, răspunsul depinde dacă aveți un loc de muncă și care este nivelul dvs. de îndatorare în acest moment, adică dacă veți putea să vă rambursați datoriile față de aceștia cu venitul disponibil.

Aproape sigur vă vor refuza dacă au existat probleme anterioare cu restanțele și într-o astfel de situație vă puteți aștepta la un răspuns negativ.

Când vi se refuză un împrumut

De obicei, atunci când solicită finanțare, băncile efectuează o analiză foarte amănunțită a solicitantului care se opune acestora. Cu toate acestea, acest lucru nu este cazul atunci când se negociază asistența financiară cu o companie specializată.

Atunci când aplicați pentru un împrumut de la unul, răspunsul este de obicei da, mai ales că în concurența actuală, dacă vi se refuză o companie, puteți găsi foarte ușor ceea ce căutați în alta.

Cu toate acestea, uneori răspunsul este într-adevăr nu și, atunci când se întâmplă acest lucru, trebuie mai întâi să ne gândim dacă refuzul nu se datorează oricăruia dintre următoarele puncte de referință și, dacă da, cum să soluționăm acest lucru înainte de a aplica din nou.

1. Istoric de credit slab

O poveste proastă este de obicei un motiv suficient pentru a fi respinsă dacă o instituție bancară stă în fața ta. Cu toate acestea, dacă solicitați un împrumut de la o companie, atunci acest lucru nu este foarte important.

De fapt, într-un astfel de caz, singurul lucru care contează este dacă sunteți în prezent solvent și dacă vă veți putea îndeplini obligațiile.

Majoritatea companiilor fie nu vor fi interesate de povestea ta, fie, dacă o fac, este să decidă în ce condiții să te finanțeze.

De obicei, o poveste proastă afectează rata dobânzii pe care o veți primi, precum și suma pe care vi se poate acorda.

2. Lipsa unui garant

Credeți sau nu, importanța garantului scade foarte serios. Lucrurile au ajuns la punctul în care majoritatea companiilor din sectorul nebancar nu necesită deloc una în condițiile lor.

În majoritatea cazurilor, singurul garant al solvabilității dvs. este dvs. însuși cu contractul pe care îl aveți cu angajatorul dumneavoastră. În zilele noastre, acest lucru se practică aproape în totalitate și numai în bănci și numai în unele cazuri.

3. Retur reglementat insuficient sau lipsit

Lipsa muncii și un contract de muncă permanent pot fi o problemă atunci când solicitați un împrumut rapid. Acest lucru se va reflecta aproape sigur în refuzul companiei.

Aceasta este considerată a fi cea mai importantă condiție pentru obținerea aprobării și adevărul este că este foarte dificil să găsești o companie serioasă care să te finanțeze dacă nu îndeplinești această condiție.

Spre deosebire de lipsa unui loc de muncă permanent, veniturile mici pot sta la baza refuzului primit într-un număr relativ mic de cazuri.

De obicei, într-o astfel de situație vi se poate refuza numai dacă suma pentru care solicitați este disproporționată față de venitul dvs.

Sursă: volksbankromania.ro

Articole relevante