Cum gasesti spatiul industrial ideal de inchiriat in Timisoara?

Autor: Revista Caminul

Spatiile industriale sunt necesare pentru persoanele care doresc sa porneasca o afacere noua, sa isi extinda o afacere deja existenta, pentru a-si crea un renume pe plan national sau international. Antreprenorii din Timisoara sau cei care doresc sa se relocheze in acest minunat oras au posibilitatea de a gasi spatii industriale Timisoara la cel mai avantajos pret!

Ce avantaje ofera inchirierea spatiilor industriale

Pentru a inchiria un spatiu industrial, antreprenorii nu mai trebuie sa caute anunturi in ziare sau sa se deplaseze la diferite agentii care sa ii ajute in acest sens, ci, pur si simplu, pot intra pe site-ul companiei Activ Property Services, unde, dupa o scurta cautare, pot gasi anuntul dorit pe baza criteriilor introduse.

Pe site sunt disponibile diferite parcuri industriale, cladiri, proiecte, hale si parcuri logistice, amplasate in zone foarte bune, indeosebi in zona industriala a municipiului. Cum vor sti oamenii ca au facut cea mai buna alegere pentru viitorul afacerii lor? Simplu!

Fiecare anunt arata avantajele si beneficiile spatiului industrial prezentat, de la spatiul disponibil minim pana la cel maxim, de la chiria lunara pana la data din care devine disponibil. Spatiile industriale sunt, in general, noi, avand termen de finalizare in ultimii cativa ani, iar majoritatea beneficiaza de specificatii tehnice si de dotari foarte moderne.

Clientii trebuie sa fie atenti la clasa in care este incadrat spatiul industrial (A, B sau C), daca dispune de o rampa de incarcare a materialelor, de un sistem de incalzire si unul de sprinklere, de luminatoare si de sistem de iluminare, de ventilatoare cu detectare de fum, de platforme pentru accesul tirurilor, de usi pentru accesul autoturismelor, de birouri si de paza, precum si de supraveghere video.

Inchirierea unui spatiu industrial aduce multiple avantaje antreprenorilor, de la posibilitatea extinderii chiriei pe urmatorii ani in conditii foarte avantajoase, pana la posibilitatea desfasurarii activitatii angajatilor intr-un loc care prezinta siguranta si confort. Majoritatea cladirilor care sunt inchiriate sunt halele industriale, folosite atat pentru desfasurarea activitatii, cat si pentru depozitare, dar la fel de cautate sunt si parcurile moderne industriale si logistice.

Clientii vor beneficia de toate avantajele oferite de serviciile specialistilor care reprezinta compania Activ Property Services, dar si de facilitatile desfasurarii in cele mai bune conditii a activitatii lor specifice.

Toate spatiile industriale prezentate au suprafete flexibile si variate si pot fi inchiriate atat integral, cat si compartimentate. De asemenea, in oferta companiei, chiar in mediul online, sunt prezentate ofertele de proprietati industriale de inchiriat atat in Bucuresti si Ilfov, cat si in Transilvania, Banat si Crisana, Muntenia si Oltenia, Moldova, Dobrogea si Maramures.

Una dintre cele mai importante companii de consultanta imobiliara de pe piata din Romania, al carui sediu central este prezent inca din anul 1993 in Bucuresti, Activ Property Services are in portofoliu proprietati industriale si terenuri in dezvoltare amplasate in orase mari ale tarii. Oferta include atat proprietati industriale clasa A, B si C, cat si parcuri industriale si proprietati care se preteaza tuturor tipurilor de utilizare, in functie de buget si de cerinte.

Articole relevante