Balustrada din sticla securizata poate deveni principala atractie a locuintei

Autor: Revista Caminul

Numai cei care isi doresc o locuinta de vis, o casa cu adevarat moderna si care sa surprinda orice invitat decid sa monteze in casa balustrade din sticla securizata.

In revistele de arhitectura si design interior, precum si pe site-urile de specialitate sunt prezentate o multime de noi trenduri, printre care se numara si balustradele din sticla, perfecte pentru case, dar si pentru sedii de birouri, pentru companii mici, mijlocii si mari, institutii publice si private. Este foarte important ca oamenii sa inteleaga ca acest tip de balustrade le ofera un aspect deosebit prin deschidere, frumusete si luminozitate.

De ce sa alegi o balustrada din sticla securizata pentru casa?

Fata de alte elemente folosite in amenajarile interioare, balustradele din sticla securizata se diferentiaza si ies in evidenta prin mai multe aspecte. In primul rand, este foarte important designul acestora, care denota eleganta, stil si siguranta. Nu doar in mediul industrial sau comercial sunt potrivite balustradele din sticla securizata, ci si in mediul rezidential. Acestea sunt facil de montat si de personalizat, fie ca oamenii opteaza pentru modelele cu fixare in profil, cu prindere punctuala sau cu fixare prin lipire. La montaj, balustradele nu fac multa mizerie si nu necesita costuri suplimentare legate de curatenie.

Mai mult decat atat, balustrada din sticla securizata montata la domiciliu va avea nevoie de mentenanta si de ingrijire minima. Aceasta nu trebuie vopsita, tratata, refinisata, ci va fi necesara doar o ingrijire simpla, folosind produse clasice de curatare a sticlei. In plus, acest element se va dovedi a fi ideal atat pentru interiorul locuintei, cat si pentru exterior, ceea ce inseamna ca elementul de design isi va dovedi eficienta in orice situatie.

Sticla securizata este rezistenta si sigura, chiar daca pare un material fragil. Aceasta indeplineste toate standardele de siguranta si previne accidentarea, caderea in gol, chiar si ranirea in cazul in care un panou se sparge. In plus, sticla securizata se va dovedi mai greu de spart, iar daca se sparge, datorita duritatii acesteia, obtinute in urma unor tratamente specializate, va rezulta in bucatele foarte mici si neascutite.

Oferta ABC Ludens pentru balustradele de sticla securizata din punctul de vedere al sistemului de prindere

Oferta magazinului ABC Ludens cuprinde balustrade din sticla securizata cu prindere in montanti medii pe treapta, cu prindere in conectori laterali, in profil U de tip menghina, in conectori laterali si mana curenta. In plus, termenul de executie este foarte scurt, iar lucrarile se desfasoara pe tot teritoriul tarii. Avand garantia ca vor rezista in timp, utilizatorii se pot bucura de cea mai buna alegere pe care o fac pentru propria locuinta sau pentru spatiul antreprenorial.

Balustradele din sticla securizata reprezinta in acest moment cea mai buna alegere a specialistilor in design arhitectural si in amenajari interioare, fiind deopotriva eleganta, rezistenta in timp si un element cheie al aspectului unei locuinte.

Articole relevante