Bani cu împrumut, rapid, fără întrebări și documente justificative

Autor: Revista Caminul

În momentul în care timpul te presează pentru a rezolva o problemă urgentă, iar banii nu îți ajung ori îți lipsesc cu desăvârșire, prezentarea unor hârtii doveditoare ale venitului tău este ultimul lucru la care te  mai gândești. Să mergi la locul de muncă, să depui o cerere de eliberare a unei adeverințe de venit, să aștepți ca aceasta să fie verificată de șeful ierarhic și apoi ca acesta să dea o dispoziție pentru eliberarea documentului.

Serios? Cel puțin 3-4 zile pierdute, asta în cel mai bun caz! Pentru că, atunci când lucrezi într-o companie mare, de exemplu, într-o sucursală, timpul se va dubla, pentru că hârtia se eliberează de la centru. Iar tu, tocmai de timp duci lipsă!

În 24-48 de ore, fără acte doveditoare, primești bani împrumut de urgență!

Cum la bancă, fără adeverință de venit ești respins din start, nu-ți mai rămâne decât să mergi pe mâna companiilor nebancare. Așa că, în loc să umbli zile întregi după o singură hârtie, aplici acum și în maxim 24-48 de ore deja ai banii în cont sau unde alegi tu să îi primești. Iată ce ai de făcut:

  • Stabilește-ți și care este intervalul de timp în care poți înapoia banii (nu te lungi foarte mult, mai ales dacă iei împrumut o sumă mică de bani – până la următorul salariu este o opțiune bună și recomandată);
  • Vizualizează condițiile de creditare, fiindcă nivelul de transparență este maxim în cazul creditelor rapide fără acte (la fel ca în cazul tuturor împrumuturilor ifn);
  • Aplică, trimite minimul de documente (în această situație, cartea de identitate) și așteaptă răspunsul creditorului;
  • Este posibil să ți se mai solicite un extras de cont (pentru dovedirea realizării de venituri), dar acesta se poate obține repede, dacă ai instalată pe telefon aplicația bancară a instituției unde ai deschis un cont bancar (ți se va emite un extras în format pdf);
  • Verificarea se face direct la ANAF, iar dacă totul este în regulă, primești banii în mai puțin de 2-3 ore, după semnarea contractului (online).

Rezolvă-ți orice problemă financiară urgentă în cel mai simplu mod: apelând la un credit ifn fără documente justificative!

Sursă: http://toate-credite.com/

Articole relevante