Beneficiile inchirierii unui cort de nunta

Autor: Revista Caminul

Daca intentionezi sa iti organizezi ziua nuntii in aer liber, atunci o parte din ceea ce ai nevoie pentru aceasta nunta de neuitat este un cort de nunta. Cu un cort de nunta de 40 X 100, puteti aseza confortabil 180 de invitati si ai suficient spatiu pentru bar si bufet, in plus, un beneficiu imens este faptul ca exista izolatie corturi nunta.

Cumpararea versus inchiriere

Intrebarea daca sa cumperi sau sa inchiriezi cortul pentru nunta depinde de o serie de factori care vor fi analizati pe scurt.

  • Cat de des vrei sa-l folosesti

Achizitionarea unui cort de nunta devine o investitie demna doar daca intentionezi sa il utilizezi de mai multe ori. Daca ai o afacere cu planificare de evenimente, avand un cort de nunta, iti va permite sa oferi clientilor un pachet complet atunci cand vine vorba de inchiriere corturi pentru nunti in aer liber.

  • Inchirierea unui cort de nunta

Daca doresti un cort pentru nunta ta, atunci este indicat sa inchiriezi pur si simplu. De asemenea, pentru faptul ca exista izolatie corturi nunta,  nu va trebui sa te ocupi tu de logistica sau alte aspecte.

Protectie impotriva intemperiilor

Corturile de nunta iti vor oferi un grad mare de izolatie in urma schimbarilor meteorologice. Ofera asigurare impotriva modificarilor neprevazute ale vremii. Si cum o nunta este un eveniment unic, nu vrei sa risti in ziua ta speciala.

Un cort de nunta iti protejeaza oaspetii de elemente extreme ale vremii cum ar fi ploaia, vantul, frigul si caldura, prin urmare izolatia unui cort de nunta este un mare avantaj.

Cand vine vorba de frig si caldura, izolatia unui cort iti va permite un mare control al climatului. Poti comanda un cort de nunta cu usi si ferestre pe care le puteti deschide sau inchide in functie de conditiile climatice.

Decoreaza-ti cortul de nunta

Un cort de nunta iti ofera o panza goala pentru a crea viziunea asupra a ceea ce trebuie sa fie nunta ta. Corturile de nunta sunt structuri dislocabile, asa ca pur si simplu selectezi locatia specifica in aer liber si ai cortul in picioare acolo.

Exista diferite modele de corturi, cum ar fi corturile cu stalpi, corturi cu rame, corturi cu varf inalt, toate avand o ambianta diferita. Poti utiliza o combinatie de draperii si crearea de iluminat pentru efecte suplimentare.

Poti avea nunta in aer liber in orice moment al anului

Un cort de nunta inchiriat este la fel de bun ca o structura din caramida si mortar pe care o poti implementa in orice locatie doresti. Corturile de nunta cu cadru sunt proiectate pentru a rezista la elemente meteorologice foarte dure.

Cu unele dintre aceste modele de cort, poti include o podea care mentine picioarele si incaltamintea oaspetilor. Asadar, nu trebuie sa iti faci griji cu privire la organizarea nuntii in sezonul ploios sau chiar vara incredibil de calda.

Corturile de nunta iti reduc costurile

Un alt avantaj esential al selectarii unui cort de nunta, mai degraba decat a unei cladiri este faptul ca aceste corturi sunt mai ieftine de inchiriat. Disponibilitatea inchirierilor de nunta este mult mai mare decat cea a cladirilor.

Selectati dimensiunea cortului in functie de numarul de invitati pe care intentionezi sa-i gazduiesti. Costul cortului este proportional cu dimensiunile sale. Daca inchiriezi o cladire, costul ar fi stabilit indiferent de numarul de persoane pe care ai vrut sa le gazduiesti.

Articole relevante