Vrei să devii frizer? Urmează acum cel mai bun curs de pe piață!

Autor: Revista Caminul

Începerea unei noi profesii este întotdeauna o mare provocare, deoarece fiecare domeniu are particularitățile, provocările și recompensele sale.

De ce merită ca să urmezi un curs frizerie acum?

Probabil că niciodată ca în aceste luni în care am fost închiși în casă nu am văzut pe propria podoabă capilară cât de important este un frizer!

De fiecare dată când bărbații vor ca să aibă parte de mai multă îngrijire, când se preocupă în legătură cu modul cum arată, apelează la un frizer bun.

Nu este ușor ca să găsești unul instruit corespunzător, un profesionist în adevăratul sens al cuvântului.

Cel mai adesea, până acum aceia care doreau să devină frizeri deveneau ucenici la un salon. Aici învățau să tundă mai mult sau mai puțin bine “furând meseria” de la cei mai vechi în branșă.

Iată de ce este o mare oportunitate înscrierea la un curs frizeri pentru a dobândi niște cunoștințe moderne. Aici nu trebuie să furi nimic, ți se arată secretele meseriei!

Mulți vor să facă coafuri pentru femei, deoarece consideră că aici se câștigă foarte bine, totuși și să fii frizer este o profesie de viitor.

Dacă înveți de la cine trebuie, poți ca să fii foarte creativ în domeniu.

Acum totul este în transformare în evoluție, iar frizerii trebuie să se adapteze la aceste schimbări.

Un curs de frizer bun, un start bun pentru viitorul tău profesional!

Cursurile profesionale de frizerie sunt totuși  esențiale pentru pentru începătorii ce vor să învețe ABC-ul meseriei.

Nu contează ce vârstă ai sau ce situația personală, acum este posibil ca să devii frizer. Unii fac o reconversie profesională chiar și după ce au depășit 50 de ani!

În cadrul unui astfel de curs, precum cel de la CPP Alexander’s, vei învăța principalele tehnici și procedee ale domeniului, te poți antrena în siguranță exersând practic tehnicile predate cu ajutorul unui profesionist cu mare experiență ce te va supraveghea.

Un astfel de curs de frizerie este ideal deoarece în cadrul practicii îți va fi îngăduit ca să faci  greșeli, să înveți din ele și să nu le mai repeți, să îți elimini îndoielile și să faci schimb de idei cu alte persoane din grupa ta, oameni care au același scop ca și tine: să lucreze în industria de beauty.

Știm cu toții că astăzi există multe tutoriale pe internet despre cum să te tunzi singur sau să îi tunzi pe alții, dar câți au reușit oare asta corect 100%, doar privind respectivele videoclipuri în pandemie? Aproape niciunul, nu-i așa?

Până la urmă, aceasta nu este o profesie pe cât de simplă pe cât pare la prima vedere și cu greu vei putea înțelege toate detaliile unui tuns bun doar de pe internet, la fel cum nu vei putea experimenta cu clienții reali.

Prin urmare, ca începător este obligatoriu ca să-ți începi bine posibila carieră în domeniu și de aceea alege ca să investești timp, atenție, răbdare și bani într-un curs profesionist bun.

La CPP Alexander’s ai nevoie doar de 795 de lei (plată care se poate face și în rate), 10 săptămâni, să fii absolvent de minim 8 clase și vei putea la final, după un examen, să obții un certificat de calificare cu recunoaștere internațională.

Evident, chiar dacă vei urma cursul de bază și vei căpăta o experiență practică bună, este necesar ca să te preocupi ulterior ca să fii permanent la curent cu tot ce este nou în profesie și să înveți tehnici la modă. Va trebui ca să investești în cursuri de specializare, deoarece este foarte important ca să știi toate regulile de colorimetrie și să înțelegeți procesele care se petrec în interiorul fibrei de păr ori de câte ori aplici un produs chimic etc.

Doar în acest fel, fiind în pas cu tendințele de culoare și formă, îți vei putea sfătui cel mai bine clienții și să devii un nume respectat în profesia ta.

Așadar, dacă într-adevăr te pasionează domeniul, indiferent dacă ești deja un frizer profesionist și vrei să îți împrospătezi cunoștințele sau ești un novice care de-abia acum a descoperit lumea fascinantă a frizeriei, urmează și tu un curs la Cpp Alexander’s pentru că vei învățat aici mai multe lucruri decât ți-ai putea imagina!

Articole relevante