Cum alegi cel mai bun mobilier pentru o baie moderna?

Autor: Revista Caminul

De foarte multe ori, oamenii neglijeaza importanta pe care o are mobilierul de baie si tind sa incerce sa economiseasca bani si sa faca alegeri deloc inspirate, care se vor dovedi, in scurt timp, mai costisitoare. Asa apar situatiile neplacute, in care mobilierul de baie trebuie aproape imediat inlocuit, la cateva luni de la achizitionare.

In magazinul online Bagno, persoanele interesate vor gasi cele mai bune piese de mobilier baie de care vor fi foarte multumite in timp. Cel mai important indicator pe care trebuie sa il aiba in vedere clientii este raportul calitate – pret al mobilierului cumparat de pe site.

Principalele criterii pentru a achizitiona mobilier pentru baie

Din oferta magazinului online Bagno clientii isi pot achizitiona dulapuri si blaturi pentru baie, oglinzi pentru baie, diferite accesorii, seturi de mobilier si corpuri de iluminat. Nicio baie nu este completa fara un mobilier pe masura, de aceea este intotdeauna nevoie de spatii de depozitare a cosmeticelor, a detergentilor si a prosoapelor, precum si a solutiilor de curatat.

Inainte de a investi in piese de mobilier pentru baie, cumparatorii trebuie sa aloce un anumit buget in acest sens. Stabilirea unui buget joaca un rol esential in decizia care se ia, astfel incat sa poata spune ca au platit un pret corect, raportat la nevoile familiei. Un alt criteriu pe baza carora cumparatorii iau o decizie in vederea achizitionarii mobilierului pentru baie este reprezentat de materialele utilizate in fabricarea acestuia.

Calitatea materialelor si specificatiile pe care mobilierul trebuie sa le aiba sunt cele care influenteaza calitatea, durata de viata si rezistenta mobilierului pentru baie. Trebuie luate in considerare conditiile neprietenoase din baie – atat umiditatea ridicata, cat si temperaturile mai mari la care se poate ajunge in aceasta incapere.

Componenta si marimea pieselor de mobilier baie trebuie corelate cu dimensiunea baii in care urmeaza sa fie montate. Spatiul din baie trebuie folosit in mod eficient, asfel incat, dupa instalarea mobilierului, sa nu dea senzatia ca este foarte incarcat. In baile mici sunt mult mai eficiente dulapurile suspendate si cabinele de dus, in timp ce in baile mai mari se va potrivi mai degraba o cada si un dulap foarte spatios.

Marimea familiei este un alt criteriu pe baza carora clientii trebuie sa ia o decizie in privinta mobilierului de baie. Nevoile membrilor familiei sunt esentiale in vederea alegerii celui mai bun mobilier pentru baie. Oferta companiei Bagno include piese de mobilier pentru baie care se potrivesc oricarui stil in care este amenajata incaperea. Culorile alese pentru mobilierul din baie trebuie sa fie in armonie cu tonurile si culorile baii.

In functie de preferintele clientilor, mobilierul pentru baie poate avea montaj in pardoseala, poate fi suspendat sau mixt. Indiferent de piesa de mobilier pentru baie dorita, oferta magazinului online Bagno va intruni toate cerintele si necesitatile cumparatorilor din punctul de vedere al designului si al raportului calitate – pret.

Articole relevante