Cum gasesti cel mai repede spatii de birouri de inchiriat intr-o anumita zona a capitalei?

Autor: Revista Caminul

Pentru a da startul noii afaceri, pentru a pune la punct toate detaliile, inclusiv spatiul in care urmeaza ca antreprenorii sa isi desfasoare activitatea, este necesara inchirierea unui spatiu de birouri in mod avantajos. Cele mai avantajoase spatii birouri in Bucuresti se vor dovedi alegerea potrivita a persoanelor care pun pret pe reusita afacerii.

Inainte de a inchiria un spatiu de birouri sau un spatiu comercial, oamenii trebuie sa tina cont de anumite caracteristici si sa ia in calcul toate criteriile esentiale pentru a fi siguri ca fac cea mai buna alegere.

Spatiul de birouri disponibil pentru inchiriere acum si online

In oferta companiei GVA Activ sunt disponibile pentru inchiriere spatii de birouri in zona Barbu Vacarescu care corespund cerintelor si necesitatilor antreprenorilor. Un prim lucru care trebuie verificat inainte de inchirierea unui spatiu de birouri este legat de structura locatiei si de dotarile acesteia. Persoanele interesate trebuie sa se asigure ca dotarile sunt potrivite sau usor adaptabile la afacerea si activitatea care urmeaza sa se desfasoare.

Spatiul de inchiriat trebuie conectat la o retea de internet sau de fibra optica cu un trafic ridicat, trebuie sa poata furniza suficienta energie electrica pentru necesitatile afacerii, atat raportat la numarul de prize, cat si la capacitatea energetica a retelei.

In plus, in analiza pe care utilizatorul urmeaza sa o faca intra si prezenta unui sistem de aparate de aer conditionat si conditiile in care poate fi folosit, ca si izolarea termica a cladirii, care va asigura importante economii antreprenorilor care isi aduc afacerea acolo.

Nimeni nu trebuie sa semneze un contract de inchiriere de spatiu comercial sau de birouri, inainte de a se asigura ca are toate conditiile pentru a-si putea desfasura activitatea acolo. Regulamentul zonal este foarte important, precum si locatia. Ideal ar fi ca zona sa fie intens tranzitata, sa fie vizibila, iar succesul afacerii este strans legat si de pozitia aleasa pentru desfasurarea activitatii. Cert este ca in zona Barbu Vacarescu orice afacere va avea succes.

Cea mai buna metoda de a gasi un spatiu potrivit necesitatilor profesionale este ca persoanele interesate – fie la inceput de drum in afaceri, fie cu un renume deja creat pe plan local sau national – sa isi poata incepe sau sa isi poata extinde businessul, sa apeleze la ajutorul profesionistilor Activ Property Services. Aceasta este o companie infiintata in anul 1993, cu acoperire nationala, una dintre cele mai importante firme de consultanta imobiliara din Romania, al carui sediu central este amplasat in capitala.

Peste 200 de oferte de inchiriat spatii de birouri sunt disponibile in capitala, atat mai mari, cat si mai mici, in centre de afaceri importante, cum ar fi zona Barbu Vacarescu, Piata Victoriei, Pipera, Pompeiu, Grozavesti – Orhideea, cu zero costuri de inchiriere pentru chiriasi si consultanta gratuita.

Dupa evaluarea corecta a mai multor oferte, clientii pot lua cele mai bune decizii in functie de unele criterii care sunt enumerate si descrise in fiecare dintre anunturile de pe site-ul companiei de imobiliare.

Articole relevante