Hai sa vorbim despre interiorul tau!

Autor: Revista Caminul

Uneori te afli in fata mai multor posibilitati in momentul in care doresti sa i9ti decorezi apartamentul sau biroul. Si, mai mult decat posibilitati, te afli in fata unor…dileme ce ţin de tesaturi, structuri de material, confort, paleta coloristica, rezistenta si model!

Iata ca decizia potrivită te poate duce intr-o lume la care poate nu te-ai gandit si la care exact acum e momentul sa te gandesti: lumea Home Expert Magazin.

O lume care iti va “vorbi” despre cat e de important sa stii cum ai de aranjat interiorul casei tale, ori al biroului tau. Acea lume interioara care pare simpla la prima vedere pentru tine cel care te gandesti poate ca te pricepi la toate.

Solutii pentru un stil de viata

Home Expert Magazin nu numai ca te indruma spre lucrurile care iti trebuie, dar iti ofera si noi perspective de decor. Deoarece lumea amenajarilor interioare se afla intr-o continua schimbare. Si chiar daca tu considerai ca te pricepi la toate, cel mai probabil nu iti este foarte comod cand vine vorba despre ales linoleum, mocheta (una rezistenta, nu una simpla) si multe alte “accesorii” necesare in cazul tau. Home Expert Magazin incearca sa va ofere solutii pentru un stil de viata care reflecta personalitatea celor locuiesc intr-o casa sau stau mult intr-un birou. Asa ca, inainte de a selecta un stil, asigurati-va ca acesta completeaza stilul dvs. personal. Deoarece modul in care va arata interiorul casei, ori biroului tau va vorbi si despre lumea ta interioara, despre “interiorul” tau.

Personalizat si unic

Totul joaca un rol important in aspectul final pe care casa, biroul il vor avea. De exemplu, daca doriti sa locuiti intr-o casa care sa emane prospetime pornind de la pardoseala si pana la cel mai mic detaliu de decor, acest lucru va va face sa va simtiti ca si cum ati fi intr-o vacanta fara sfarsit. varietatea de culori, texturi și modele sunt oferite în industrie. Pe baza stilului casei dvs., puteți alege ceva important. Un model aleatoriu ca varianta la modelul pe care poate il aveai in minte vizavi de imaginea aceea numita “asa as vrea sa arate”. Modelul aleatoriu permite șansa de a fi complet personalizat și unic. Iar un exemplu: daca asteapti cu nerăbdare sa schimbi aspectul bucatariei tale, schimba mai intai faianta. Orientează-te spre culori deschise sau pastelate cand alegi gresia si faianța.

Despre a iesi din cotidian

Potrivit ultimelor sondaje in domeniu timpul petrecut in casa ori la birou este destul de substantial in cazul unora dintre noi. Tocmai de aceea e important sa realizam ca modul cum ne amenajam casa ori biroul are efecte pozitive importante asupra sanatatii noastre, atat fizice, cat si mentale. Specialistii spun ca nu e de mirare ca atat de multi dintre noi visam la casa perfecta ori la biroul minunat care sa ne deconecteze de la cotidian și unde sa petrecem cat mai multe ore placate. Asa ca, daca te afli in situația de a avea un apartament, o casa, un birou pe le poti amenaja dupa cum doresti gandeste-te ca nu e greu sa transformi totul in realitate: tot ce ai visat prinde viata…decorativa.

Totul depinde de noi si de modul cum interconectam cele doua “interioare”: al nostru si al spatiului in care traim.

Articole relevante