Cum te ajuta o camera spion sa afli adevaruri ascunse?

Autor: Revista Caminul

Pana nu demult, posibilitatile de aflare a adevarului in anumite situatii erau extrem de limitate. Fara angajarea unui detectiv particular sau fara asteptarea „momentului oportun”, nimeni nu afla anumite lucruri ascunse de cei din jur. Acum, exista pe piata camere spion foarte moderne, care pot dovedi, dupa numai cateva cadre, adevarul. In plus, asa cum subliniaza si denumirea, camerele spion sunt dificil de detectat.

Eficienta unei camere spion

Camerele ascunse sunt acele dispozitive de dimensiuni reduse, care pot fi mascate in mobila, in diferite obiecte, in jucarii, usor de camuflat si fara a da de banuit, pentru o supraveghere video cat se poate de discreta. Performantele camerei sunt foarte ridicate, insa utilizarea acestora este un subiect controversat.

Camerele de supraveghere pot fi folosite atat pentru protectie, cat si pentru spionaj, fara a depasi limita legala, fara a incalca prevederile legislative in acest sens. Daca utilizatorii sunt siguri de alegerea facuta, pot investi intr-un dispozitiv mic, insa care le va spulbera toate banuielile si incertitudinile, prin imaginile in timp real transmise, devenind dovezi incontestabile in procese si in litigii.

Camerele spion pot fi folosite in numeroase situatii. De la cea in care camera este montata in incaperea copilului supravegheat de bona si pana la situatia in care camera este montata in locuinta parintelui ingrijit de o persoana mai mult sau mai putin calificata, oamenii pot avea surprize neplacute, pot afla adevaruri dureroase, insa este mai bine sa le afle mai devreme, decat sa apara urme triste.

Daca dupa cateva zile, saptamani sau chiar luni de supraveghere, nu iese nimic la iveala, atunci, cu certitudine, utilizatorii trebuie sa se bucure de faptul ca banuielile le-au fost infirmate si pot considera camera spion o investitie buna pentru un viitor linistit.

O alta situatie in care poate fi folosita camera spion este intre sotii care locuiesc sub acelasi acoperis si care se banuiesc de infidelitate sau de sustragerea banilor din casa. Acestia sunt indreptatiti sa monteze in locuinta proprietate personala comuna o camera de supraveghere in acest sens.

Pe de alta parte, camerele spion sunt ideale pentru a surprinde angajatii care fura sau care se comporta urat cu clientii sau cu ceilalti angajati, care nu isi indeplinesc indatoririle si care neglijeaza sa indeplineasca sarcinile stabilite de superiori.

Camerele spion sunt atat de mici si de greu de detectat, incat pot fi folosite si in cazul simplei supravegheri a locuintei sau a sediului afacerii. Acestea pot fi luate oriunde, astfel incat utilizatorii sa obtina informatiile de care au nevoie.

Cele mai bune camere spion sunt cele portabile, deoarece pot fi mutate foarte usor si nu dau de banuit, dezavantajul lor fiind ca au o durata limitata de inregistrare a imaginilor. Pe de alta parte, camerele spion cu alimentare la sistemul de curent electric pot inregistra non-stop, cu conditia ca utilizatorii sa le ascunda foarte bine firele ca sa nu poata fi descoperite.

Articole relevante