Usile glisante din sticla – alegerea potrivita pentru orice incapere

Autor: Revista Caminul

Imbunatatirea designului interior si exterior al unei locuinte sau al unui spatiu se poate realiza cu ajutorul unei usi de sticla, comandate pe site, un element de decor foarte practic, puternic si elegant, usor de personalizat, care transforma orice spatiu intr-unul original si deosebit.

Usile glisante din sticla sunt sigure, usor de montat, de intretinut si de curatat, iar sticla, fiind un material care se prelucreaza folosind tehnologii de ultima ora, este rezistenta gratie tratamentelor aplicate. Usile din sticla pot fi amplasate atat intre camere, cat si la granita cu exteriorul, putand inlocui cu succes si un perete. Sistemele de functionare simple care alcatuiesc usile glisante permit utilizatorilor sa intre si sa iasa usor, chiar si cu obiecte voluminoase in mana, fara a intampina problemele specifice usilor clasice.

Oferta de usi de sticla a companiei XGlas permite luminarea naturala a camerelor, dar si incadrarea in orice stil de amenajare, fara a da impresia de spatiu incarcat. Usile glisante au un sistem modern de prindere, nu se zgarie usor, sunt excelente pentru cladirile de birouri sau rezidentiale, fiind disponibile la un pret foarte bun.

In plus, in fabricarea acestor usi se foloseste numai sticla de buna calitate si tehnologii de varf, detaliile de executie se pun in practica rapid, iar sistemele de glisare sau de prindere rezista la coroziune si au o garantie de cativa ani.

In ultimii ani, usile glisante din sticla sunt o alegere din ce in ce mai potrivita pentru tamplaria pentru casa, deoarece se adapteaza la cele mai moderne structuri arhitecturale si contribuie la delimitarea armonioasa a spatiului, ajutand la obtinerea unui aspect vizual mai spatios si mai luminos. Din planurile de amenajare a unei locuinte noi sau de reamenajare a unei locuinte vechi nu trebuie sa lipseasca varianta unor usi glisante din sticla, fie ca acestea sunt confectionate pe profil de aluminiu sau de PVC.

Cu un design modern, usile din sticla se diferentiaza de celalelte usi de interior, fiind in topul preferintelor clientilor. De asemenea, se poate vorbi de o manevrabilitate usoara si de o durata de viata foarte mare, de o siguranta ridicata pe care o asigura utilizatorilor, astfel incat sa poata fi incadrate si in locuintele cu copii mici, fara teama ca isi prind degetele sau se accidenteaza.

Usile glisante asigura o iluminare optima a incaperii, creand impresia de spatiu si de confort. Aerisirea va fi mai buna odata cu montarea usilor din sticla, iar intretinerea lor se va dovedi foarte facila.

Practic, pentru a curata usile din sticla va fi nevoie doar de solutii obisnuite de curatare, iar confortul este dat de posibilitatea imbinarii spatiului interior cu cel exterior, ca parte integranta. In general, usile glisante din sticla sunt mai mari decat cele obisnuite, facand posibila manevrarea mult mai usoara a obiectelor ce trebuie introduse sau scoase in sau din locuinta.

In oferta companiei XGlas intra usi glisante din sticla de interior si de exterior, imbunatatite, adaptate vietii moderne, usor de montat si de intretinut, cu un rol important in izolarea termica si fonica.

Articole relevante