Idei de iluminat pentru holul ideal

Autor: Revista Caminul

Cu un hol bine luminat, prima impresie a musafirilor va fi întotdeauna una de încântare. Luminile vor aduce un plus de ospitalitate holului și, implicit, întregii locuințe. Becurile cu led Eglo vă pot ajuta copios în acest sens. 

Uneori nu este ușor să găsiți o sursă de lumină care să se potrivească bine în holul casei. Dar niște aplice cu leduri de perete sunt perfecte pentru orice hol, oricât ar fi de mic. Dacă adăugați și o plafonieră poate să fie suficient.

Variante pentru iluminarea holului casei sau apartamentului

Mai întâi trebuie să vedeți ce dimensiune are holul dvs. Corpurile de iluminat se aleg prioritar în funcție de mărimea acestuia.

Dacă doriți să adăugați o serie de corpuri de iluminat pe un hol lung și îngust, alegeți cel mai bine niște mici corpuri de iluminat, fără multe decorațiuni inutile. De exemplu niște aplice de perete.

Găselnița este ca în capătul holului să existe o sursă de lumină puternică, care să fie în contrast puternic cu luminile mici de pe traseul holului. Lumina de la capătul tunelului! 

Totuși, aveți grija ca respectivul hol să nu fie întunecat pe traseu. Chiar dacă corpurile de iluminat sunt mici, ele trebuie să fie suficient de puternice și amplasate la distanțe egale unul de celălalt pentru a elimina orice urmă de întuneric, de coridor sumbru, loc tocmai bun pentru plimbările unor fantome.

Un hol mare, cu tavan înalt este foarte bine pus în valoare de un candelabru frumos.

Dacă este foarte lung, pe hol puteți amplasa chiar mai multe lustre sau chiar plafoniere moderne cu leduri, dacă stilul permite o astfel de alegere.

Dacă doriți să lungiți vizual un hol îngust, o puteți face alegând o iluminarea cu leduri poziționate la nivelul podelei, secret care va face privirea să privească în jos, către sursele de lumină.

Pentru a da un plus vizual de înălțime unui hol, jucați-vă cu spoturile luminoase și aplicele de perete pe care poziționați-le la nivelul ochilor.

Dacă holul permite așezarea unei măsuțe, o sursă de lumină este perfectă acolo, atât pentru un design deosebit al spațiului, dar și pentru că v-ar fi de ajutor prin faptul că adaugă anumite accente de lumină, dacă nu aveți un corp de iluminat suspendat, precum o lustră sau o plafonieră pe tavan.

Locul de unde puteți cumpăra surse de iluminare cu leduri pentru hol

La Eglo Romania, dacă intrați pe site-ul lor, o să găsiți o mulțime de produse perfecte pentru a da personalitate holului dvs. și a-l transforma într-un spațiu deosebit.

Nu vă temeți ca să țineți permanent holul luminat, lucru în deplin acord și cu regulile Feng Shui, pentru că noile becuri cu led consumă extrem de puțin, chiar și de 9 – 10 ori mai puțin decât un bec cu incandescență, iar efectul pozitiv pentru psihicul oricui intră într-o casă luminată este incontestabil.

Holul este pe nedrept un soi de Cenușăreasă a casei, în condițiile în care el joacă un rol important în a transforma o casă într-una primitoare. El este primul lucru pe care îl vede un musafir când intră și ultimul lucru pe care îl vede când plecați. Haideți să îi redăm poziția pe care ar trebui să o aibă în orice casă cu ajutorul dispozitivelor de iluminat cu leduri potrivite!

Articole relevante