Grădinița privată Ploiești pentru siguranța copilului tău

Autor: Revista Caminul

Grădinița privată Ploiești pentru siguranța copilului tău

În Grădinița privată Ploiești fiecare copil se va simți special. Aici, copiii sunt cufundați în lumea magică a jocurilor și divertismentului, fără de care copilăria nu ar fi copilărie. Dorința managerilor a fost să creeze nu doar o grădiniță, ci un loc diferit în care copiii se simt în siguranță și iubiți cu adevărat, vin cu plăcere și învață multe lucruri noi și interesante în fiecare zi. Au muncit din greu, dar cu mare dorință și dragoste pentru copii. Acum, după ani, se poate spune că au reușit. Călătoria de până acum a fost însoțită de multe dificultăți, dar obiectivele au fost atinse. Cea mai mare încurajare și mândrie sunt roadele muncii pentru a crea o grădiniță privată Ploiești de succes.

Pentru a oferi siguranță părinților, responsabilii grădiniței private Ploiești au selectat o echipă de educatori tineri, dar cu experiență, care se ocupă de dorințele și nevoile fiecărui copil care vine la grădiniță. Atitudinea față de copii, organizarea de jocuri, activitățile creative și educaționale sunt pe deplin în concordanță cu vârsta și nivelul de dezvoltare fizică a acestora.

Grădinița privată Ploiești – Nutriție

Copiii sunt hrăniți dintr-o bucătărie cu produse proaspete pentru copii, respectând particularitățile vârstei și fiind pe deplin conforme cu normele Ministerului Sănătății. Grădinița poate oferi oportunitatea unui meniu individual pentru copiii cu cerințe nutriționale specifice, cum ar fi vegetarian, un meniu pentru copii cu reacții alergice și multe altele.

Grădinița privată Ploiești – Ziua de naștere a fiecărui copil

Ziua de naștere este cea mai așteptată sărbătoare pentru copii, dar din păcate este doar o dată pe an. De aceea, poți oferi copilului tău o petrecere magică pentru copii. Petrecerile în cadrul grădiniței private Ploiești sunt o combinație unică de activități tradiționale și creative selectate pentru toate vârstele. Fiecare scenariu de petrecere este o aventură interesantă. Cu cât există mai multă muzică, dans, premii și râsete, cu atât mai bine.  Iluziile basmelor vor transforma o petrecere obișnuită pentru ziua de naștere într-o aventură magică, care va fi amintită o viață întreagă. Mergi cu copilul tău la Grădinița privată Ploiești și vezi cât de fericit poate fi copilul tău și nu te mira dacă va dori să vină în fiecare zi aici. 

Dezvoltarea inteligenței emoționale

Până nu demult, se credea că a fi inteligent este suficient pentru a reuși. S-a dovedit că inteligența emoțională este mult mai importantă. A învăța un copil să-și recunoască și să-și gestioneze emoțiile nu este o sarcină ușoară. Mai ales pentru copii. Și depinde dacă copilul este capabil să comunice în mod adecvat, să dețină controlul asupra comportamentului său, să facă față situațiilor conflictuale și multe altele. Instruirile îl vor ajuta pe copil să recunoască cele patru emoții de bază (furie, tristețe, frică și bucurie), să determină care este „punctul său de fierbere”, să învețe noi strategii pentru depășirea fricilor și anxietății, să își dezvoltă capacitatea de a-și gestiona starea emoțională, să devină mai încrezător în sine și în abilitățile sale.

Articole relevante