Joc de rol si sex – cum sa incepi?

Autor: Revista Caminul

In dragoste, uneori este bine sa te pui in pielea altcuiva. Daca ideea unui Roleplay pentru a-ti condimenta viata sexuala este incitanta, in realitate nu este clar cum sa scoti subiectul la suprafata si sa organizezi jocul. Iata cateva sfaturi!

Informatii inainte de a ne lansa intr-un scenariu sexual

Redescoperirea celuilalt, oferindu-ti posibilitatea de a-ti exprima diverse fatete ale personalitatii tale, distractie… Jocul de rol este cel mai bun mod de a pune un pic de impuls in viata ta sexuala. Si este mai intelectual decat refacerea intregului Kamasutra si a pozitiilor sale complicate. Aici te joci cu corpul, da, dar mai ales cu mintea! Si apoi, sub masca altcuiva, intotdeauna e mai usor sa iti indeplinesti niste dorinte, probabil de aceea te joci de-a doctorul cand esti mic. Pe scurt, jocul de rol, toti il exersam inca din copilarie, trebuie doar sa te reconectezi cu copilul care ai fost.

Configureaza-ti jocul atribuind roluri 

Avantajul este ca sunt infinite. Poti fi oricine vrei, iar in functie de personajul ales, sexul va fi diferit. Desigur, cunosti clasicii: dama de companie sau client; stapan-sclav; asistenta-pacient; profesor-elev; politist-delincvent; amanta-sef-angajat etc. Dar nu ezita sa inovezi. Porneste de la fanteziile tale sau de la obiceiurile tale, inspira-te din referintele tale si ale partenerului tau: filme, seriale, benzi desenate… Lasa-ti imaginatia sa zburde. 

Poti schimba rolurile in fiecare joc (dar nu la mijlocul jocului) 

Este greu sa faci totul in acelasi timp. Accepta uneori sa te lasi si gandeste-te doar la tine, alteori sa te dedici in intregime placerii celuilalt: stapanul devine sclav si invers, dar nu poti sa joci pe amandoua in acelasi timp.

Stabileste parametrii 

Pentru a fi increzator si pentru a putea da drumul, este necesara o mica ajustare. Alege data si ora in functie de tema ta: 2 ore? O noapte? 24 de ore? Adapteaza timpul! Defineste, de asemenea, limite. De exemplu, poti afirma ce este autorizat sau total interzis: pupici? bataie? jucarii sexuale? In orice caz, va fi necesar sa gasesti un cod partajat.

Seteaza-ti parola: este simplu si foarte eficient. 

Alege un cuvant sau un semn pentru a spune STOP, NU, OUCH etc. Pe scurt, o alarma care iti permite sa reactionezi foarte repede in cazul in care unul dintre voi nu se simte bine in orice moment in timpul jocului. 

Lasa-te ghidat pe interfata placerii: 

Ai grija, nu trebuie sa iti dezvalui planurile, pentru ca asta ar lua din intensitatea jocului. Toata lumea isi va folosi imaginatia. Dai doar un cadru, apoi dai frau liber improvizatiei. Daca, de exemplu, te joci de-a secretara care vrea o marire de salariu de la seful sau, este inutil sa-i spui partenerului tau tot ce intentionezi sa faci pentru a-l obtine…

Articole relevante