Stickere de perete variate de la Neer.ro

Autor: Revista Caminul

Casa este locul în care ne petrecem poate cea mai mare parte din timp pe lângă locul de muncă. De aceea este indicat să fie decorată cât mai frumos posibil pentru a ne simți cât mai bine atunci când stăm în casă.

Pentru a crea un mediu cât mai armonios este important ca mobilierul să se potrivească cu decorațiunile de interior, cu culoarea pereților și cu atmosfera generală pe care ne-o dorim în casă. Astfel că fiecare element contează, iar dacă ne dorim ca totul să aibă o tușă personală și nu dispunem de un buget foarte mare este bine să ne orientăm către acele piese care se găsesc la prețuri accesibile, ca de exemplu stickerele de pereți.

Foarte multe modele de stickere de pereți se găsesc la Neer.ro, unde au stickere pentru sufragerie, pentru bucătărie, dormitor cu modele variate. Chiar am selectat câteva astfel de stickere pentru a vă oferi ca exemplu.

Un sticker foarte frumos pentru sufragerie este cel cu frunze exotice verzi, care oferă un maxim de prospețime unui perete alb simplu. Mi se pare a fi extrem de potrivit unui living decorat în culori calde, pastelate. În plus, la întuneric strălucește!

Un alt sticker interesant este cel cu ceașca de cafea, ideal pentru a fi aplicat în spațiul în care îți savurezi cafeaua în bucătărie. Iar pentru dormitorul celor mici stickerele cu păsări fosforescente sunt perfecte!

La Neer.com au și stickere colorate, iar cel pe care l-am selectat pentru a vi-l arăta este perfect pentru baie. Palmieri, plajă, apă, porumbei, privindu-le te vei simți ca și cum ai fi în vacanță de fiecare dată când te relaxezi în cadă.

În plus, pe lângă stickerele clasice, la Neer.ro, au și stickere 3D, cum sunt cele cu fluturi și pe care le poți aplica pe perete realizând orice model îți dorești.

În magazinul online Neer.ro veți găsi o multitudine de stickere unele mai interesante ca altele, astfel încât să vă personalizați fiecare cameră după bunul plac. Iar dacă nu știați, Neer oferă livrare internațională, iar dacă doriți puteți plăti la livrare costul comenzii! Așa că vă urez spor la cumpărături!

Articole relevante