Tipuri de genti pe care le putem asorta usor la orice tinuta

Autor: Revista Caminul

Geanta de dama a devenit un accesoriu de nelipsit, il vedem si pe strada, il vedem si in serile de gala, il vedem chiar si la plaja. Cu o gama variata de culori si dimensiuni, gentile se potrivesc oricaror stiluri, sunt usor de accesorizat, la nevoie, sunt rezistente si simplu de folosit, incapatoare si cu un design deosebit.

Iata in continuare cateva modele de genti de dama pe care le puteti purta aproape la orice tinuta. Un tip de geanta util atunci cand nu ai prea multe lucruri de luat cu tine este geanta tip plic, in ea poti pune telefonul, rujul sau cheile. Plicurile sunt potrivite pentru tinutele de seara si de zi, sunt usor de asortat daca purtati tinute ceva mai complexe, nu au greutate mare si se pot pune pe masa sau pe un scaun fara probleme.

Gentile mari sunt o categorie aparte de genti de dama, fiind foarte practice si incapatoare, in ele putem pune chiar tot ce avem nevoie cand mergem in oras sau la o petrecere. Si ele se asorteaza de minune la orice tinuta, au culori deosebite, pot avea si imprimeuri, diverse accesorii care le potenteaza valoarea si le fac sa fie mai elegante.

Pe lista noastra putem adauga si gentile de dama pentru voiaj, speciale pentru calatorii, gentile de tip beauty case, unde putem tine fel de fel de cosmetice, ambele utile si foarte simplu de purtat cu orice tinute. Geanta care se poarta in jurul taliei nu putea sa nu fie amintita aici, chiar daca moda ei a cam trecut.

Siguranta obiectelor din interior si libertatea mainilor sunt atuurile sale principale. In fine mai amintim aici si geanta de tip shopper, foarte practica, incapatoare, nu foarte mare. Foarte comode la purtat datorita croielilor speciale gentile shopper se pot purta si pe umar, si pe brat si merg asortate si la tinute pretentioase, si la tinute casual.

Articole relevante